O ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τη ρίψη χημικών στους συνταξιούχους

O ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τη ρίψη χημικών στους συνταξιούχους Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
5

Με ανακοίνωσή του, το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε τη ρίψη χημικών από τα ΜΑΤ στη σημερινή διαδήλωση των συνταξιούχων, απαιτώντας τη διενέργεια έρευνας και την απόδοση ευθυνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει το απαράδεκτο γεγονός της ρίψης χημικών από τα ΜΑΤ σε συνταξιούχους και ζητάει την άμεση διεξαγωγή έρευνας για καταλογισμό ευθυνών και τιμωρία των υπευθύνων της αναίτιας επίθεσης.

Οι επιπτώσεις από τη διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος και την καταλήστευση των αποθεματικών των ταμείων από ΝΔ -ΠΑΣΟΚ και οι συνεχείς περικοπές στις συντάξεις την τελευταία πενταετία έχουν δημιουργήσει απόγνωση και δικαιολογημένη οργή σε χιλιάδες συνταξιούχους.

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να αντιστρέψει τη ζοφερή κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων και να προχωρήσει στις απαραίτητες αλλαγές στην κατεύθυνση ενός κοινωνικά δίκαιου και βιώσιμου ασφαλιστικού συστήματος, δεν μπορεί παρά να περνάει μέσα από το διάλογο για την δικαιότερη επίλυση των προβλημάτων των συνταξιούχων.»

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ