O Στρος Καν, το είχε πει: “Μπορεί να πιαστώ σε μια γλυκιά παγίδα”

O Στρος Καν, το είχε πει: “Μπορεί να πιαστώ σε μια γλυκιά παγίδα” Facebook Twitter
0

Μόλις πριν από τρεις εβδομάδες ο Ντομινίκ Στρος Καν είχε προβλέψει σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Liberation ότι ήταν πιθανό να βρεθεί πιασμένος σε μια “γλυκιά παγίδα”.

Στη συνέντευξη αυτή που δημοσιεύτηκε στις 28 Απριλίου ο Στρος Καν είχε -εν όψει της έστω και ανεπίσημης ως τώρα, υποψηφιότητας του για τις γαλλικές προεδρικές εκλογές- επισημάνει τρία σημεία στα οποία θα μπορούσε να στοχεύσει η εναντίον του προπαγάνδα.

“Τα χρήματα, οι γυναίκες και η εβραϊκή μου καταγωγή”, είχε πει στην εφημερίδα. Διευκρίνισε ότι οι προκλήσεις είναι με αυτή τη σειρά αλλά αφιερώθηκε στην πιο μεγάλη για αυτόν: Τις γυναίκες.

“Ναι λατρεύω τις γυναίκες! Και τι έγινε; Χρόνια ακούω για φωτογραφίες από όργια. Που είναι; Ας τις δείξουν...”, κόμπασε.

Αποκάλυψε επίσης ότι σε συνάντηση του με τον Νικολά Σαρκοζί, του είχε ζητήσει να σταματήσει τα “βρώμικα κόλπα” με την ιδιωτική του ζωή. Μάλιστα φαντάστηκε τον εαυτό του ως θύμα μιας πλεκτάνης, κάποιας γυναίκας που, όπως είπε, μπορεί να υποστηρίξει ότι βιάστηκε σε ένα πάρκινγκ.

"Μπορώ να φανταστώ", είπε προφητικά, "ότι μπορεί να ξεφυτρώσει κάποια γυναίκα που θα της έχουν δώσει μισό ή και ένα εκατομμύριο ευρώ για να επινοήσει κάποια ιστορία, ότι την βίασα σε κάποιο πάρκινγκ ή οτιδήποτε."

O Στρος Καν, το είχε πει: “Μπορεί να πιαστώ σε μια γλυκιά παγίδα” Facebook Twitter

Αυτό ήταν το πρώτο θέμα που έθεσε ο DSK. Tο δεύτερο στο οποίο θα μπορούσαν να τον χτυπήσουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι, σύμφωνα με τον ίδιο είναι η πολυτελής ζωή. Αλλά-όπως είπε -η οικονομική άνεση της συζύγου του, ήταν που έδιωξε την “ανάγκη” για πάντα.

Και τέλος σχετικά με την εβραϊκή του καταγωγή ο Στρος Καν ανέφερε στη Liberation ότι μια φράση που σύμφωνα με την Jewish Tribune είχε πει πριν από χρόνια κυκλοφορεί online ως viral και τον “κυνηγάει”. “Είχα πεί ότι σηκώνομαι κάθε πρωί και αναρωτιέμαι πως μπορώ να είμαι χρήσιμος για το Ισραήλ”. “Ηλίθιο αλλά δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή”....

O Στρος Καν, το είχε πει: “Μπορεί να πιαστώ σε μια γλυκιά παγίδα” Facebook Twitter

Ο Ντομινίκ Στρος Καν, δεν θα έχει να αντιμετωπίσει όμως μόνο την καμαριέρα του ξενοδοχείου η οποία σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Νέας Υόρκης έχει γεννηθεί στην Αφρική και έχει ένα παιδί. Θα βρεθεί αντιμέτωπος και με παλιότερες αμαρτίες καθώς μια παλιά του γνώριμη η Tristane Banon, η οποία είχε καταγγείλει ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση προσπαθώντας να πάρει συνέντευξη από τον Στρος Καν, ετοιμάζεται για μήνυση.

Η Baron δέχτηκε, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει την παρενόχληση του DSK, πριν από 10 χρόνια όταν ήταν 21 ετών, αλλά δεν είχε προχωρήσει σε μήνυση καθώς σύμφωνα με τον Guardian είναι βαφτιστήρι της δεύτερης γυναίκας του Στρος Καν και η μητέρα της οικογενειακή φίλη. Έτσι-όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος της David Koubbi- τότε είχε πιεστεί από τη μητέρα της για να μην προχωρήσει το θέμα στη δικαιοσύνη. Όμως τώρα φαίνεται πως ωρίμασε ο καιρός και ο Ντομινίκ Στρος Καν θα έχει άλλη μια περιπέτεια με τη δικαιοσύνη, παριστάνοντας τον Τάιγκερ Γουντς του IMF.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Πολιτική / Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Ο κ. Γεραπετρίτης διατύπωσε την επιδίωξη της Ελλάδας για ενίσχυση των διμερών σχέσεων με την Τρίπολη, με έμφαση στην οικονομία και τις επενδύσεις - Τι δήλωσε ο Λίβυος ΥΠΕΞ
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Πολιτική / Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Το καλοκαίρι του 2024, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενεπλάκη σε περιστατικό χειροδικίας κατά εργαζόμενου στο «Ελ. Βενιζέλος» με αποτέλεσμα τη διαγραφή του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

«Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι μόνο ένα οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς, αλλά μια δυσώδης υπόθεση διαπλοκής μετά το 2019 υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ και «γαλάζιων» παραγόντων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM
Συνήγορος του Πολίτη: Κίνδυνος για το κράτος δικαίου η αναστολή αιτήσεων ασύλου

Πολιτική / Συνήγορος του Πολίτη: Κίνδυνος για το κράτος δικαίου η αναστολή αιτήσεων ασύλου

«Τόσο ο Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ όσο και το παράγωγο ενωσιακό δίκαιο κατοχυρώνουν, εκτός από την κατ’ ουσίαν διεθνή προστασία σε περίπτωση βάσιμων λόγων δίωξης, και το δικαίωμα πρόσβασης στη διαδικασία ασύλου»
LIFO NEWSROOM
Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για το μεταναστευτικό: Ζήτημα υψίστης σημασίας για την υπόσταση του κράτους δικαίου

Πολιτική / Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για το μεταναστευτικό: Ζήτημα υψίστης σημασίας για την υπόσταση του κράτους δικαίου

Ζητά την ανάκληση της νομικής αιτιολόγησης που στηρίζεται στο άρθρο 15 ΕΣΔΑ, δηλαδή το αντίστοιχο του άρθρου 48 Συντ. για την εφαρμογή του νόμου περί καταστάσεως πολιορκίας, όπως σημειώνει με έκπληξη
LIFO NEWSROOM
Φλωρίδης για Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας: «Αν δεν κόψεις τα σάπια, θα μολυνθούν και τα υπόλοιπα»

Πολιτική / Φλωρίδης για Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας: «Αν δεν κόψεις τα σάπια, θα μολυνθούν και τα υπόλοιπα»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να τεθεί σε αναστολή και ο ιατροδικαστής που υπέγραψε τις τρεις εκθέσεις για τα βρέφη που δολοφόνησε η Ειρήνη Μουρτζούκου, ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση για την αναστολή λειτουργίας της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πάτρας
LIFO NEWSROOM
Ακροδεξιό παραλήρημα Πλεύρη: Αντικίνητρα για «λαθρομετανάστες, που έρχονται και τρώνε-πίνουν με τα χρήματα των φορολογούμενων»

Πολιτική / Ακροδεξιό παραλήρημα Πλεύρη: Αντικίνητρα για «λαθρομετανάστες, που έρχονται και τρώνε-πίνουν με τα χρήματα των φορολογούμενων»

Ο νέος υπουργός επιτίθεται στους μετανάστες με χυδαία ρητορική λέγοντας πως στις δομές «τρώνε 3 φορές κρέας και μία ψάρι» και πως «δεν θέλουμε να αντικαταστήσουμε τον πληθυσμό της Ευρώπης»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης κατά Ανδρουλάκη στη Βουλή: Πολιτική κόντρα για ΟΠΕΚΕΠΕ και «γαλάζια συμμορία»

Πολιτική / Μητσοτάκης κατά Ανδρουλάκη στη Βουλή: Πολιτική κόντρα για ΟΠΕΚΕΠΕ και «γαλάζια συμμορία»

 Όταν απευθύνεστε σε αυτήν την παράταξη δεν θα χρησιμοποιείτε τον όρο «γαλάζια συμμορία», δεν τη δέχομαι από ένα κόμμα, που έχει στιγματίσει την πολιτική ζωή της χώρας, απάντησε σε υψηλούς τόνους στον Νίκο Ανδρουλάκη ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Κλείνει η δίοδος από Λιβύη προς Ελλάδα» – Τρίμηνη αναστολή ασύλου και δύο κλειστά κέντρα στην Κρήτη

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κλείνει η δίοδος από Λιβύη προς Ελλάδα» – Τρίμηνη αναστολή ασύλου και δύο κλειστά κέντρα στην Κρήτη

Σύλληψη και κράτηση για όσους εισέρχονται παράνομα στη χώρα – Νέα μέτρα υπό τον απόηχο της άρνησης Χάφταρ να δεχθεί την ευρωπαϊκή αποστολή
LIFO NEWSROOM