Ο πρώην μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία

Ο πρώην μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία Facebook Twitter
0

Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στον Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου συναντήθηκε σήμερα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη συνέχεια αποφασίστηκε πως θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

 

Οι δύο άνδρες γνωρίστηκαν πριν περίπου έναν χρόνο σε αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε βουλευτές και παλαίμαχους μπασκετμπολίστες. Από τότε είχαν τακτική επικοινωνία ενώ πολλές φορές ο Δημήτρης Παπανικολάου έχει επισκεφθεί το κοινοβούλιο. 

«Ένας σπουδαίος αθλητής θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές. Ο Δημήτρης Παπανικολάου που έχει διακριθεί όχι μόνον με μεγάλες ελληνικές ομάδες, αλλά και με τη φανέλα της εθνικής θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στον Νότιο τομέα της Β Αθηνών», ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία. 

«Η γνωριμία του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έγινε πριν από ένα χρόνο στο πλαίσιο ένα αγώνα μπάσκετ βουλευτών με παλαίμαχους παίκτες. Έκτοτε είχαν τακτική επικοινωνία κυρίως για θέματα αθλητισμού και στη σημερινή τους συνάντηση οριστικοποιήθηκε να διεκδικήσει μια θέση στη βουλή και να συμβάλει και εκείνος στην επόμενη μέρα της χώρας μας, στους τομείς που γνωρίζει καλύτερα», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ