Ο Πάχτας μηνύει τον ΣΥΡΙΖΑ για μια ανακοίνωση

Ο Πάχτας μηνύει τον ΣΥΡΙΖΑ για μια ανακοίνωση Facebook Twitter
1

Αύριο εκδικάζεται στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά αγωγή  του Δημάρχου Αριστοτέλη Χαλκιδικής Χρήστου Πάχτα κατά του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία ζητεί αποζημίωση 240.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

Όπως υποστηρίζει, την ηθική βλάβη την υπέστη λόγω ανακοίνωσης του κόμματος  σχετικά με τις κινητοποιήσεις των κατοίκων κατά της εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές.

Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, στην εν λόγω ανακοίνωση αναφερόταν χαρακτηριστικά: «Η υπόδειξη του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ως υπεύθυνου πολιτικού χώρου για τα γεγονότα, από το γνωστό διαπλεκόμενο και υπόλογο για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της πολιτικής ιστορίας κ. Πάχτα, έχει ως προφανή στόχο να ανακόψει τις κινητοποιήσεις των κατοίκων της Χαλκιδικής που αγωνίζονται για τη ζωή τους. Αυτές οι δηλώσεις βρίσκονται σε πλήρη αντιστοιχία με τα επιχειρηματικά συμφέροντα».

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «ο Χρ.Πάχτας, ο οποίος πρόσφατα επανήλθε στην επικαιρότητα με δηλώσεις του, που προειδοποιούν για γενικευμένη αιματοχυσία και ταραχές αν στις αυτοδιοικητικές εκλογές επικρατήσουν δυνάμεις που εναντιώνονται στην εξόρυξη χρυσού, δηλώσεις που στην πραγματικότητα υποκινούν και προτρέπουν σε βίαια επεισόδια τους εργαζόμενους στην «Ελληνικός Χρυσός» εναντίων όλων των κατοίκων της περιοχής, στρέφεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ με μία ενέργεια δηλωτική του πανικού στον οποίο έχει περιέλθει εξαιτίας της εμπλοκής του σε σειρά υποθέσεων και σκανδάλων, η παράθεση των οποίων δεν μπορεί να εξαντληθεί σε μια και μόνο μας ανακοίνωση.

»Θα συνιστούσαμε, λοιπόν, στον κ. Πάχτα ψυχραιμία και περιμένουμε με ανυπομονησία και την δικαστική μας δικαίωση, μολονότι εμείς επιλέγουμε την πολιτική αντιπαράθεση και την απεύθυνση στη κοινωνία».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Μήνυμα του πρωθυπουργού για τη συμπλήρωση 51 ετών από την τουρκική εισβολή – Σαφές κάλεσμα για πρόοδο στις διακοινοτικές συνομιλίες, στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν στα Κατεχόμενα
LIFO NEWSROOM
Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Πολιτική / Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Ο κ. Γεραπετρίτης διατύπωσε την επιδίωξη της Ελλάδας για ενίσχυση των διμερών σχέσεων με την Τρίπολη, με έμφαση στην οικονομία και τις επενδύσεις - Τι δήλωσε ο Λίβυος ΥΠΕΞ
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Πολιτική / Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Το καλοκαίρι του 2024, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενεπλάκη σε περιστατικό χειροδικίας κατά εργαζόμενου στο «Ελ. Βενιζέλος» με αποτέλεσμα τη διαγραφή του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

«Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι μόνο ένα οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς, αλλά μια δυσώδης υπόθεση διαπλοκής μετά το 2019 υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ και «γαλάζιων» παραγόντων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια