Ο Μητσοτάκης στα σπασμένα καταστήματα στη Βουκουρεστίου: «Δεν γίνεται να είμαστε όμηροι 30 τραμπούκων»

Ο Μητσοτάκης στα σπασμένα καταστήματα στη Βουκουρεστίου: «Δεν γίνεται να είμαστε όμηροι 30 τραμπούκων» Facebook Twitter
1

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε πριν από λίγο επίσκεψη στα σπασμένα καταστήματα των οδών Βουκουρεστίου και Βαλαωρίτου στο κέντρο της Αθήνας. 

«Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Δεν είναι δυνατόν, σε μία ολόκληρη πόλη, ο ιστορικότερος εμπορικός δρόμος της Αθήνας να είναι κατεστραμμένος. Δεν γίνεται να είμαστε όμηροι 30 τραμπούκων. Η ασφάλεια και η τάξη την επόμενη μέρα θα επανέλθει. Τέτοιες εικόνες εφόσον μας εμπιστευθεί ο ελληνικός λαός θα σταματήσουν», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε πως πρόκειται για ζήτημα πολιτικής βούλησης. Μετά τις δηλώσεις του ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε μέχρι την οδό Βαλαωρίτου, όπου συνομίλησε με πολίτες, ένας εκ των οποίων του είπε χαρακτηριστικά «τέρμα η ανομία». 

Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: «Ως εδώ!»


Με αφορμή τους πρόσφατους βανδαλισμούς ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών κ.Σταύρος Καφούνης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Για άλλη μια φορά οι συμπολίτες μας καταστηματάρχες βρέθηκαν ανυπεράσπιστοι στο έλεος ελάχιστων περιθωριακών στοιχείων. Αύριο θα βανδαλίσουν τα καταστήματα της γειτονιάς μας και στη συνέχεια τα σπίτια μας, γι' αυτό ως εδώ!»

 

Υπενθυμίζεται πως χθες σημειώθηκαν επεισόδια και βανδαλισμοί σε καταστήματα από ομάδα κουκουλοφόρων στις οδούς Βουκουρεστίου και Βαλαωρίτου. Οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν ζημιές με σφυριά σε καταστήματα, έσπασαν βιτρίνες, και φώναξαν συνθήματα υπέρ της χορήγησης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Δεν κοιμήθηκε το βράδυ ο Μητσοτάκης και πρωί-πρωί πήγε Βουκουρεστίου, να δείξει ευαισθησία και να μη χάσει να διεκδικήσει ψήφους διαμαρτυρίας.Ξαναλέω ότι η ΝΔ και ο Μητσοτάκης αναλώνονται σε επικοινωνιακά παιχνίδια, αντί να καταρτίσουν και να ανακοινώσουν σοβαρό - 5ετές τουλάχιστον - οικονομικό πλάνο, αντί γενικόλογες εξαγγελίες για "ψάρια".Και ας πάρουν το μήνυμα από τις χτεσινές δημοσκοπήσεις, που έβγαλαν ότι η ψαλίδα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ κλείνει. Η χώρα χρειάζεται σοβαρούς και όχι σοβαροφανείς πολιτικούς, ανεξάρτητα από ιδεολογικό προσανατολισμό.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ