Ο Μητρόπουλος καλεί τον κόσμο να ψηφίσει λευκό, άκυρο ή ΚΚΕ

Ο Μητρόπουλος καλεί τον κόσμο να ψηφίσει λευκό, άκυρο ή ΚΚΕ Facebook Twitter
11

Δριμύτατη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σήμερα το πρωί ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος ο οποίος τελικά μένει εκτός ψηφοδελτίων.

Ο κος Μητρόπουλος έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ και μεταξύ άλλων σχολίασε την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να τον "κόψει" από τα ψηφοδέλτια χαρακτηρίζοντάς την κατάπτυστη λέγοντας "Ούτε στην περίοδο της σταλινικής τρομοκρατίας δεν ακολουθήθηκαν οι μέθοδοι όπως αυτοί για να βγει στην άκρη στέλεχος που πρώτευσε στις προηγούμενες εκλογές" .

Σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ FM υπογράμμισε ότι το τρίτο Μνημόνιο απαγορεύει ρητά τη διατύπωση εναλλακτικού σχεδίου προσθέτοντας ότι αυτοί που το ψήφισαν δεν μπορούν να μας απεγκλωβίσουν από αυτό.

Με βάση το σκεπτικό αυτό, ο κος Μητρόπουλος κάλεσε τους ψηφοφόρους να επιλέξουν αποχή ή λευκό στις 20 Σεπτεμβρίου ή αλλιώς να ψηφίσουν ΚΚΕ.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σε έχει πηδήξει ποτέ χοντρός;»: Οι σκληρές ατάκες του Θόδωρου Πάγκαλου

Πολιτική / Οι σκληρές ατάκες του Θόδωρου Πάγκαλου

Και τι δεν έχει πει το στόμα του στην πολυετή καριέρα του. Ο Θόδωρος Πάγκαλος ήταν ίσως ο πιο αμετροεπής και αθυρόστομος Έλληνας πολιτικής της μεταπολίτευσης. Ιδού μια συλλογή από τις σκληρές ατάκες του (υπάρχουν και σκληρότερες, αλλά άσε καλύτερα)
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ