Ο «Μικρός Νικόλας» στα ψηφοδέλτια της ΔΑΠ

Ο «Μικρός Νικόλας» στα ψηφοδέλτια της ΔΑΠ Facebook Twitter
1

Όταν ο -14χρονος τότε- πολύ Μικρός Νικόλας έβγαλε το πρώτο του βίντεο στο Youtube, ο κυβερνοχώρος εσείσθη.

Συζητήθηκε σε fora, μάζεψε εκατομμύρια views, άκουσε επαίνους, έφαγε κράξιμο, χρησιμοποιήθηκε ακόμα και σαν παράδειγμα για την ανεξέλεγκτη χρήση του Ίντερνετ από τα παιδιά. Το σίγουρο είναι ότι δεν πέρασε απαρατήρητος από κανέναν.

Σήμερα ο 20χρονος πια, αθυρόστομος έφηβος από τη Ζαχάρω, φοιτά στο ΤΕΙ Μεσολογγίου και όπως φαίνεται σε φωτογραφία που αναρτήθηκε σε σελίδα στο facebook, τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου της φοιτητικής παράταξης της ΝΔ, ΔΑΠ ΝΔΦΚ, στο ίδρυμα.

 

Ο «Μικρός Νικόλας» στα ψηφοδέλτια της ΔΑΠ Facebook Twitter

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κασσελάκης: 30 μήνες φυλακή και 50.000 ποινή με αναστολή για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Πολιτική / Κασσελάκης: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Η εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική με το σκεπτικό ότι δεν ανέμενε το Σεπτέμβριο του 2023 να εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δε γνώριζε την απαγόρευση να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό ως πολιτικός αρχηγός
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, επισκέφθηκε την Ελλάδα για να ενισχύσει τη διμερή συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο μεταναστευτικό, την περιφερειακή σταθερότητα και την ενεργειακή συνεργασία.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια