Ο Λοβέρδος χρησιμοποιεί το σάιτ του Υπουργείου Παιδείας για την προεκλογική του καμπάνια

Ο Λοβέρδος χρησιμοποιεί το σάιτ του Υπουργείου Παιδείας για την προεκλογική του καμπάνια Facebook Twitter
Φωτ.: Lefteris Partsialis / SOOC
8

Χτες ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης (Πρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ) «κατέβασε» τις προεκλογικές συνεντεύξεις του από το σάιτ της Βουλής. Το θέμα είχε φέρει στη δημοσιότητα η Lifo.

Υπενθυμίζεται ότι επρόκειτο για καθαρά προεκλογικές συνεντεύξεις οι οποίες δόθηκαν και αναρτήθηκαν μετά τη διάλυση του Κοινοβουλίου και την προκήρυξη εκλογών.

Το ίδιο όμως κάνει και ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος στο επίσημο σάιτ του Υπουργείου και μάλιστα στην αρχική του σελίδα http://www.minedu.gov.gr/

Εκεί, στα τελευταία νέα, στο πάνω και πιο εμφανές μέρος της σελίδας του Υπουργείου Παιδείας, διαφημίζεται η προεκλογική δραστηριότητα του υποψηφίου βουλευτή. 

Ο Λοβέρδος χρησιμοποιεί το σάιτ του Υπουργείου Παιδείας για την προεκλογική του καμπάνια Facebook Twitter

Ανάμεσα σε μερικές ανακοινώσεις που όντως έχουν άμεση σχέση με τα ζητήματα της Παιδείας (πχ. "Απόφαση ΥΠΑΙΘ Α.Λοβέρδου για τη μεταφορά θέσεων φοιτητών για λόγους υγείας", και "Προκήρυξη για την πλήρωση επτά (7) θέσεων Καθηγητών του Πανεπιστημίου Πατρών") υπάρχουν δεκάδες ανακοινώσεις/δελτία τύπου του γραφείου τύπου του Υπουργείου που αφορούν διαφημιστικές, στην ουσία, συνεντεύξεις του κυρίου Λοβέρδου.

Δημόσιοι υπάλληλοι δαπάνησαν εργατοώρες (και πληρώθηκαν από εμάς για αυτές) για να απομαγνητοφωνούν προεκλογικές εμφανίσεις του Α. Λοβέρδου σε κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς, ώστε να τις παρουσιάσουν online, ενώ συνήθως δεν περιέχουν ούτε μία αναφορά σε θέματα Παιδείας (ή έστω θρησκευμάτων);

Π.χ.: Η απομαγνητοφώνηση συνέντευξης του Λοβέρδου στον Αιμίλιο Λιάτσο στο κανάλι kontra (εδώ), είναι ένα μανιφέστο 4.900 λέξεων, στο οποίο συζητιούνται τα πάντα -κομματικές εξελίξεις, η υποψηφιότητα Λοβέρδου, το κόμμα Παπανδρέου, για την Άντζελα Γκερέκου, για τον ΣΥΡΙΖΑ- εκτός από οτιδήποτε θα δικαιολογούσε την ανάρτηση της συνέντευξης στο σάιτ του Υπουργείου. 

Ο Λοβέρδος χρησιμοποιεί το σάιτ του Υπουργείου Παιδείας για την προεκλογική του καμπάνια Facebook Twitter
Μια άλλη απ' τις πολλές αναρτήσεις συνεντεύξεων του Υπουργού

Οι πολλές κομματικές, προεκλογικές συνεντεύξεις δεν είναι τα μόνα ασύμβατα άρθρα στην σελίδα του Υπουργείου. Ας πούμε, δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε γιατί έπρεπε κάποιος να ανεβάσει το κείμενο "30-12-14 Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Δεν ξέρω πως θα το πει το κόμμα του ο Γ. Παπανδρέου, ξέρω πως δεν πρέπει να το κάνει" στην πρώτη σελίδα του υπουργικού σάιτ.  

Εάν βρισκόμασταν σε μη προεκλογική περίοδο, κάθε συνέντευξη του Υπουργού θα είχε σαφώς θέση στο σάιτ του Υπουργείου, μια και θα αναφερόταν κατά κύριο λόγο σε ζητήματα της Παιδείας. Βρισκόμαστε όμως σε προεκλογική περίοδο όμως, και όπως ο κάθε υποψήφιος, έτσι και ο Ανδρέας Λοβέρδος δίνει καθημερινά διάφορες συνεντεύξεις που αφορούν τις εκλογές, το κόμμα του και την προβολή του ίδιου και του έργου του.

Έχει κάθε δικαίωμα να προβάλλει τον εαυτό του, από το προσωπικό του σάιτ όμως και όχι απ' το επίσημο, πληρωμένο απ' τους πολίτες, σάιτ του Υπουργείου Παιδείας. 

8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
Τι λετε ! Ωστε ο Ανδρεας Λοβερδος χρησιμοποιει κρατικα μεσα για να κανει προσωπικη προεκλογικη εκστρατεια !Μενω αναυδος !Εαν ,βεβαια ,αναλογισθουμε τημν "προιστορια" του,τοτε η γνωστη λαικη παροιμια "Σιγα μην σταξει η ουρα του γαιδαρου" ταιριαζει γαντι.
Κακώς τον κατακρίνεται στην λάιφο. Εξάλλου δεν λέει και κάτι κακό ο Υπουργός. Λέει ότι δεν θα διαπραγματευτούμε οπότε η θέση μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι απόλυτα εξασφαλισμένη. Δεν χαίρεστε;
Το γεγονός ότι συμπεριφέρθηκε με τον πιο άθλιο τρόπο στις οροθετικές γυναίκες το ξεχάσαμε... Δείτε ένα βίντεο που κυκλοφορεί, που είναι σε ένα πάνελ με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη... Κάποια στιγμή ο σύντροφος του Τσοχατζόπουλου, του Τσουκάτου και του Πάγκαλου, αυτός που μεγαλούργησε στο κόμμα που ήταν βυθισμένο στις μίζες της Ζήμενς, λέει αλαζονικά του Γαβριήλ: "Κάτσε στη γωνιά σου τώρα"...

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ