Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποψήφιος στην Αχαΐα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποψήφιος στην Αχαΐα Facebook Twitter
EPA
1

Την υποψηφιότητα του στην Αχαΐα ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι στόχος του είναι να βαφτεί και η Αχαΐα γαλάζια. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιεί αυτή την ώρα προεκλογική ομιλία στην Πάτρα στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας στην Αχαΐα και την Ηλεία. Κατά την ομιλία του εξέφρασε την άποψη ότι η ανάπτυξη είναι το μεγάλο στοίχημα των εκλογών και έκανε λόγο για μείωση της φορολογίας, απελευθέρωση της επιχειρηματικότητας από τα γρανάζια της γραφειοκρατίας, ένα κράτος που δεν θα είναι εχθρός της ανάπτυξης και στήριξη των επενδύσεων με αποκατάσταση της ρευστότητας.

«Στο πεδίο της ανάπτυξης δοκιμάζονται οι δυνάμεις της προόδου με εκείνες του πτωχευμένου κρατισμού», ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την ομιλία του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. 

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Υποψήφιος στην Αχαία, που "αγαπάει πολύ".Εξίσου, αγαπάει πολύ όλες τις πόλεις που πηγαίνει.Δυστυχώς, ο "λεβέντης-σωτήρας" Μητσοτάκης συνεχίζει - και έχει σαν ηγέτης την τελική ευθύνη για αυτό, αφού επιτρέπει / καλλιεργεί αυτή την λαϊκίστικη "προσωπολατρεία"-, το παλαιοκομματικό επικοινωνιακό παιχνίδι-παζάρι με τους ψηφοφόρους. Κακό σημάδι, δεν παίρνουμε μαθήματα και ξεχνάμε γρήγορα, ούτε ηγέτες ούτε ψηφοφόροι.