Ο Βελόπουλος διέγραψε από την ΚΟ της Ελληνικής Λύσης τον Παύλο Σαράκη

Ο Βελόπουλος διέγραψε από την ΚΟ της Ελληνικής Λύσης τον Παύλο Σαράκη Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Με εντολή του Κυριάκου Βελόπουλου διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης ο εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο επικρατείας βουλευτής του κόμματος Παύλος Σαράκης.

Την διαγραφή του βουλευτή Επικρατείας Παύλου Σαράκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης ανακοίνωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Έπειτα από ομόφωνη (πλην του κ. Σαράκη) απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ελληνικής Λύσης, ο βουλευτής Επικρατείας κ. Παύλος Σαράκης τίθεται εκτός της ΚΟ του κόμματος.

Στην Ελληνική Λύση δεν συγχωρούνται η αλαζονεία, η αχαριστία, η αμετροέπεια, και η υποτιμητική συμπεριφορά έναντι συναδέλφων».

 
Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM