Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ενδιαφέρεται για την Αθήνα

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ενδιαφέρεται για την Αθήνα Facebook Twitter
4

Μήνυμα προς τον Αντώνη Σαμαρά έστειλε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, δηλώνοντας διαθέσιμος να δώσει τη «μάχη» για τη διεκδίκηση της δημαρχίας στην Αθήνα. Είναι ο δεύτερος μετά το Νικήτα Κακλαμάνη,  χωρίς πάντως μέχρι τώρα να έχει δοθεί το χρίσμα από τη Συγγρού σε κανέναν.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. μίλησε μεταξύ άλλων και για το πρωτογενές πλεόνασμα , υπογραμμίζοντας ότι «το ένα κομμάτι του success story έχει επιτευχθεί». Όπως τόνισε, «θα μπορούσε να ολοκληρωθεί και τα πράγματα να ήταν πολύ καλύτερα, εάν η κυβέρνηση είχε αφεθεί να προχωρήσει σε μια πολιτική χωρίς την ασφυκτική ομηρία, πίεση και εκβιασμούς της τρόικας».

Aναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, τόνισε πως «κάθε φορά που είναι να εκταμιευθεί η όποια δόση, διαρκώς πιέζει και περισσότερο ή καθυστερεί την όποια διαπραγμάτευση και λήψη απόφασης».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM