Ο Άδωνις παίζει με τα τρενάκια για να μας δείξει "τι θα συμβεί στην Ελλάδα" με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Άδωνις παίζει με τα τρενάκια για να μας δείξει "τι θα συμβεί στην Ελλάδα" με τον ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
13

Σε μια ακόμη προσπάθεια να δέιξει ότι “έχουμε τρείς ημέρες να σώσουμε το μέλλον μας”, ο Άδωνις Γεωργιάδης παίζει με τα τρενάκια. Ο υποψήφιος της Ν.Δ. Και πρώην υπουργός Υγείας, τοποθετεί δύο τρενάκια σε ένα τραπέζι, ένα “της Ελλάδος” και ένα “της κυβερνήσεως” και τα κινεί το ένα εναντίον του άλλου με φράσεις όπως, “αν το μεγάλο τρένο συγκρουστεί με το μικρό τρένο, τι λέτε να γίνει; Βουουουουμ το μικρό τρένο!”

Αφού παίζει αρκετή ώρα με τα τρενάκια, ο πρώην υπουργός κάνει την ευχή “ο Θεός της Ελλάδας να βοηθήσει τους Έλληνες έστω και την τελευταία στιγμή”.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM
Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Πολιτική / Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Στόχος η διασφάλιση του ιστορικού καθεστώτος και της νομικής προσωπικότητας της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης – Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για θεσμική λύση
LIFO NEWSROOM
Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά: Το Κάιρο αμφισβητεί ιδιοκτησία – Κρίσιμη συνάντηση Γεραπετρίτη

Πολιτική / Μονή Σινά: Στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης - Η ελληνική στάση και οι διπλωματικές παγίδες

Στο Κάιρο κρίνεται το μέλλον της Ι.Μ. Αγίας Αικατερίνης του Σινά - Η Ελλάδα επιδιώκει σεβασμό των συμφωνιών με την Αίγυπτο για τη διατήρηση της ιδιοκτησίας και της θρησκευτικής φυσιογνωμίας της Μονής
LIFO NEWSROOM

σχόλια

11 σχόλια
Αυτό το σχόλιο αναδεικνύει ολόκληρη τη θλιβερή νοσηρότητα αυτής της χωράς.Ένας γραφικός βιβλιοπωλης,πρωην υπουργός υγειας απευθύνεται στο 23.5% του πληθυσμου που βρίσκεται κάτω απο το όριο της φτώχειας,ίσως και στο 28.5% των ανέργων, μιλώντας τους σαν να ηταν νοητικά καθυστερημένοι φορώντας ενα πανάκριβο ρολόι..
Βλεποντας το βιντεακι του κ.Αδωνιδος μου γεννηθηκε μια απορια.Οχι για πρωτη φορα,ομολογουμενως.Σε τι ηλικιας,και σε ποιου διανοητικου επιπεδου,ατομα νομιζει οτι απευθυνεται ο κ.Γεωργιαδης ;Διοτι :Φτιαχνει ενα σποτ στο οποιο "πρωταγωνιστουν" δυο τραινακια.Και αναφερεται,και μαλιστα κατ'επεναληψιν,στις"ραγιες"πανω στις οποιες κινουνται.Ομως ραγιες δεν υπαρχουν στο βιντεο.Ουτε για δειγμα.Το να τις ειχε τοποθετησει θα ηταν ενος λεπτου δουλεια.Δεν το θεωρησε,ομως, αναγκαιο να το κανει.Τα δυο τραινακια,το μεγαλο(Ε.Ε.)και το μικροτερο(η Ελλαδα με κυβερνηση Συριζα)συγκρουονται.Το μικρο εκροχιαζεται,και το μεγαλο σνεχιζει,σχεδον ανενοχλητο,την διαδρομη του.Δεν χρειαζεται ομως να εισαι μηχανοδηγος,η,εστω,'ελεγκτης εισιτηριων"σε τραινο,για να ξερεις οτι αν συγκρουσθουν "μετωπικα" δυο τραινα,ανεξαρτητως μεγεθους,θα εκτροχιασθουν και θα καταστραφουν και τα δυο.Ακομη και ενας ασχετος το καταλαβαινει αυτο.Επανερχομαι,λοιπον, στο αρχικο ερωτημα.Σε τι ηλικιας,και τι διανοητικου επιπεδου,ατομα νομιζει οτι απευθυνεται ο κ.Αδωνις,επιδεικνυοντας τετοια απιστευτη περιφρονηση προς τις γνωστικες ικανοτητες τους ; Και οι ανθρωποι οι οποιοι τον παρακολουθουν και αποτελουν το "δυνητικο κοινο"του πως ειναι δυνατον να μην ενοχλουνται ,να μην αγανακτουν,απο το γεγονος οτι τους αντιμετωπιζει,και μαλιστα απροσχηματιστα,ως "νηπια" ,η,ακομη χειροτερα,ως "διανοητικα αναπηρους" ;Αυτο ειλικρινα μου ειναι αδυνατον να το καταλαβω.
Βασικά αν συγκρουστούν δυο τραίνα το μεγάλο δε θα συνεχίσει τη πορεία του,αλλά θα εκτροχιαστούν και τα δύο.Θα έπρεπε απέναντι στο μικρό τραινάκι να βάλει ένα τεράστιο πλοίο,η μια μινιατούρα του death star,η μια κούκλα βροντόσαυρου.Δε το πιστεύω ότι αυτό που μόλις έγραψα -χάρη στον Άδωνη- μετρά ως πολιτικό σχόλιο
Καλά τα λες γενικά, αλλά θα μου επιτρέψεις να προσαρμόσω το μήνυμά σου για να το καταλάβει ο Άδωνις."Άδωνι, αν το μεγάλο τρένο συγκρουστεί με το μικρό τρένο, βουουουουμ και τα δύο τρένα!”