Ο Άδωνις παίζει με τα τρενάκια για να μας δείξει "τι θα συμβεί στην Ελλάδα" με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Άδωνις παίζει με τα τρενάκια για να μας δείξει "τι θα συμβεί στην Ελλάδα" με τον ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
13

Σε μια ακόμη προσπάθεια να δέιξει ότι “έχουμε τρείς ημέρες να σώσουμε το μέλλον μας”, ο Άδωνις Γεωργιάδης παίζει με τα τρενάκια. Ο υποψήφιος της Ν.Δ. Και πρώην υπουργός Υγείας, τοποθετεί δύο τρενάκια σε ένα τραπέζι, ένα “της Ελλάδος” και ένα “της κυβερνήσεως” και τα κινεί το ένα εναντίον του άλλου με φράσεις όπως, “αν το μεγάλο τρένο συγκρουστεί με το μικρό τρένο, τι λέτε να γίνει; Βουουουουμ το μικρό τρένο!”

Αφού παίζει αρκετή ώρα με τα τρενάκια, ο πρώην υπουργός κάνει την ευχή “ο Θεός της Ελλάδας να βοηθήσει τους Έλληνες έστω και την τελευταία στιγμή”.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM
ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πολιτική / Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων για τον επαναπατρισμό πολιτών

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM

σχόλια

11 σχόλια
Αυτό το σχόλιο αναδεικνύει ολόκληρη τη θλιβερή νοσηρότητα αυτής της χωράς.Ένας γραφικός βιβλιοπωλης,πρωην υπουργός υγειας απευθύνεται στο 23.5% του πληθυσμου που βρίσκεται κάτω απο το όριο της φτώχειας,ίσως και στο 28.5% των ανέργων, μιλώντας τους σαν να ηταν νοητικά καθυστερημένοι φορώντας ενα πανάκριβο ρολόι..
Βλεποντας το βιντεακι του κ.Αδωνιδος μου γεννηθηκε μια απορια.Οχι για πρωτη φορα,ομολογουμενως.Σε τι ηλικιας,και σε ποιου διανοητικου επιπεδου,ατομα νομιζει οτι απευθυνεται ο κ.Γεωργιαδης ;Διοτι :Φτιαχνει ενα σποτ στο οποιο "πρωταγωνιστουν" δυο τραινακια.Και αναφερεται,και μαλιστα κατ'επεναληψιν,στις"ραγιες"πανω στις οποιες κινουνται.Ομως ραγιες δεν υπαρχουν στο βιντεο.Ουτε για δειγμα.Το να τις ειχε τοποθετησει θα ηταν ενος λεπτου δουλεια.Δεν το θεωρησε,ομως, αναγκαιο να το κανει.Τα δυο τραινακια,το μεγαλο(Ε.Ε.)και το μικροτερο(η Ελλαδα με κυβερνηση Συριζα)συγκρουονται.Το μικρο εκροχιαζεται,και το μεγαλο σνεχιζει,σχεδον ανενοχλητο,την διαδρομη του.Δεν χρειαζεται ομως να εισαι μηχανοδηγος,η,εστω,'ελεγκτης εισιτηριων"σε τραινο,για να ξερεις οτι αν συγκρουσθουν "μετωπικα" δυο τραινα,ανεξαρτητως μεγεθους,θα εκτροχιασθουν και θα καταστραφουν και τα δυο.Ακομη και ενας ασχετος το καταλαβαινει αυτο.Επανερχομαι,λοιπον, στο αρχικο ερωτημα.Σε τι ηλικιας,και τι διανοητικου επιπεδου,ατομα νομιζει οτι απευθυνεται ο κ.Αδωνις,επιδεικνυοντας τετοια απιστευτη περιφρονηση προς τις γνωστικες ικανοτητες τους ; Και οι ανθρωποι οι οποιοι τον παρακολουθουν και αποτελουν το "δυνητικο κοινο"του πως ειναι δυνατον να μην ενοχλουνται ,να μην αγανακτουν,απο το γεγονος οτι τους αντιμετωπιζει,και μαλιστα απροσχηματιστα,ως "νηπια" ,η,ακομη χειροτερα,ως "διανοητικα αναπηρους" ;Αυτο ειλικρινα μου ειναι αδυνατον να το καταλαβω.
Βασικά αν συγκρουστούν δυο τραίνα το μεγάλο δε θα συνεχίσει τη πορεία του,αλλά θα εκτροχιαστούν και τα δύο.Θα έπρεπε απέναντι στο μικρό τραινάκι να βάλει ένα τεράστιο πλοίο,η μια μινιατούρα του death star,η μια κούκλα βροντόσαυρου.Δε το πιστεύω ότι αυτό που μόλις έγραψα -χάρη στον Άδωνη- μετρά ως πολιτικό σχόλιο
Καλά τα λες γενικά, αλλά θα μου επιτρέψεις να προσαρμόσω το μήνυμά σου για να το καταλάβει ο Άδωνις."Άδωνι, αν το μεγάλο τρένο συγκρουστεί με το μικρό τρένο, βουουουουμ και τα δύο τρένα!”