ΤΗΕ LIFO TALKS

Ο Άδωνις παίζει με τα τρενάκια για να μας δείξει "τι θα συμβεί στην Ελλάδα" με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Άδωνις παίζει με τα τρενάκια για να μας δείξει "τι θα συμβεί στην Ελλάδα" με τον ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
13

Σε μια ακόμη προσπάθεια να δέιξει ότι “έχουμε τρείς ημέρες να σώσουμε το μέλλον μας”, ο Άδωνις Γεωργιάδης παίζει με τα τρενάκια. Ο υποψήφιος της Ν.Δ. Και πρώην υπουργός Υγείας, τοποθετεί δύο τρενάκια σε ένα τραπέζι, ένα “της Ελλάδος” και ένα “της κυβερνήσεως” και τα κινεί το ένα εναντίον του άλλου με φράσεις όπως, “αν το μεγάλο τρένο συγκρουστεί με το μικρό τρένο, τι λέτε να γίνει; Βουουουουμ το μικρό τρένο!”

Αφού παίζει αρκετή ώρα με τα τρενάκια, ο πρώην υπουργός κάνει την ευχή “ο Θεός της Ελλάδας να βοηθήσει τους Έλληνες έστω και την τελευταία στιγμή”.

13

ΤΗΕ LIFO TALKS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Πολιτική / Πάνος Καμμένος: «Θα εμπλακώ στην πολιτική εάν επιστρέψει ο Σαμαράς - Μιλάω με Τσίπρα»

«Θα εμπλακώ διότι δεν μπορώ να αφήσω τον κ. Σαμαρά να έρθει και να το κάνει πάλι για προσωπικούς του λόγους διότι φαίνεται ότι είναι στημένο το παιχνίδι», είπε ο Πάνος Καμμένος
THE LIFO TEAM
Τουρκολιβυκό μνημόνιο: Επιστολή της Ελλάδας στον Γκουτέρες μετά την απόφαση της λιβυκής Βουλής

Πολιτική / Τουρκολιβυκό μνημόνιο: Επιστολή της Ελλάδας στον Γκουτέρες μετά την απόφαση της λιβυκής Βουλής

Η Αθήνα επαναλαμβάνει ότι το μνημόνιο του 2019 είναι άκυρο και δεν μπορεί να παραγάγει έννομα αποτελέσματα έναντι τρίτων κρατών, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ SOCIAL MEDIA ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

Πολιτική /  «Φαντάζομαι ότι αυτό δεν θα πάρει πολλά likes»: Βίντεο Μητσοτάκη για τον ηλικιακό «κόφτη» στα social media

Σήμερα ψηφίζεται στη Βουλή το όριο ηλικίας των 15 ετών για την πρόσβαση στα κοινωνικά δίκτυα – Τι αλλάζει από την 1η Ιανουαρίου 2027 και πώς θα γίνεται ο έλεγχος της ηλικίας
THE LIFO TEAM

σχόλια

11 σχόλια
Αυτό το σχόλιο αναδεικνύει ολόκληρη τη θλιβερή νοσηρότητα αυτής της χωράς.Ένας γραφικός βιβλιοπωλης,πρωην υπουργός υγειας απευθύνεται στο 23.5% του πληθυσμου που βρίσκεται κάτω απο το όριο της φτώχειας,ίσως και στο 28.5% των ανέργων, μιλώντας τους σαν να ηταν νοητικά καθυστερημένοι φορώντας ενα πανάκριβο ρολόι..
Βλεποντας το βιντεακι του κ.Αδωνιδος μου γεννηθηκε μια απορια.Οχι για πρωτη φορα,ομολογουμενως.Σε τι ηλικιας,και σε ποιου διανοητικου επιπεδου,ατομα νομιζει οτι απευθυνεται ο κ.Γεωργιαδης ;Διοτι :Φτιαχνει ενα σποτ στο οποιο "πρωταγωνιστουν" δυο τραινακια.Και αναφερεται,και μαλιστα κατ'επεναληψιν,στις"ραγιες"πανω στις οποιες κινουνται.Ομως ραγιες δεν υπαρχουν στο βιντεο.Ουτε για δειγμα.Το να τις ειχε τοποθετησει θα ηταν ενος λεπτου δουλεια.Δεν το θεωρησε,ομως, αναγκαιο να το κανει.Τα δυο τραινακια,το μεγαλο(Ε.Ε.)και το μικροτερο(η Ελλαδα με κυβερνηση Συριζα)συγκρουονται.Το μικρο εκροχιαζεται,και το μεγαλο σνεχιζει,σχεδον ανενοχλητο,την διαδρομη του.Δεν χρειαζεται ομως να εισαι μηχανοδηγος,η,εστω,'ελεγκτης εισιτηριων"σε τραινο,για να ξερεις οτι αν συγκρουσθουν "μετωπικα" δυο τραινα,ανεξαρτητως μεγεθους,θα εκτροχιασθουν και θα καταστραφουν και τα δυο.Ακομη και ενας ασχετος το καταλαβαινει αυτο.Επανερχομαι,λοιπον, στο αρχικο ερωτημα.Σε τι ηλικιας,και τι διανοητικου επιπεδου,ατομα νομιζει οτι απευθυνεται ο κ.Αδωνις,επιδεικνυοντας τετοια απιστευτη περιφρονηση προς τις γνωστικες ικανοτητες τους ; Και οι ανθρωποι οι οποιοι τον παρακολουθουν και αποτελουν το "δυνητικο κοινο"του πως ειναι δυνατον να μην ενοχλουνται ,να μην αγανακτουν,απο το γεγονος οτι τους αντιμετωπιζει,και μαλιστα απροσχηματιστα,ως "νηπια" ,η,ακομη χειροτερα,ως "διανοητικα αναπηρους" ;Αυτο ειλικρινα μου ειναι αδυνατον να το καταλαβω.
Βασικά αν συγκρουστούν δυο τραίνα το μεγάλο δε θα συνεχίσει τη πορεία του,αλλά θα εκτροχιαστούν και τα δύο.Θα έπρεπε απέναντι στο μικρό τραινάκι να βάλει ένα τεράστιο πλοίο,η μια μινιατούρα του death star,η μια κούκλα βροντόσαυρου.Δε το πιστεύω ότι αυτό που μόλις έγραψα -χάρη στον Άδωνη- μετρά ως πολιτικό σχόλιο
Καλά τα λες γενικά, αλλά θα μου επιτρέψεις να προσαρμόσω το μήνυμά σου για να το καταλάβει ο Άδωνις."Άδωνι, αν το μεγάλο τρένο συγκρουστεί με το μικρό τρένο, βουουουουμ και τα δύο τρένα!”