Novartis: Την Τρίτη η ψηφοφορία για προανακριτική σε βάρος Παπαγγελόπουλου

Novartis: Την Τρίτη η ψηφοφορία για προανακριτική σε βάρος Παπαγγελόπουλου Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Για την επόμενη Τρίτη προσδιορίστηκε η συζήτηση της πρότασης των 30 βουλευτών της ΝΔ για τη συγκρότηση ειδικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για την υπόθεση Novartis.

Καθώς χθες εξέπνευσε η προθεσμία που ορίζει ο Κανονισμός της Βουλής για την κατάθεση πρότασης να παραπεμφθεί η βασιμότητα των κατηγοριών σε τριμελές γνωμοδοτικό συμβούλιο, και δεν αξιοποιήθηκε από κάποιο κόμμα της αντιπολίτευσης, ο πρόεδρος της Βουλής έχει τη δυνατότητα να ορίσει την ημερομηνία διεξαγωγής της συζήτησης επί της προτάσεως της ΝΔ, όπερ και εγένετο.

Η συζήτηση θα ξεκινήσει στις πέντε το απόγευμα της Τρίτης και έχει τη δυνατότητα να μιλήσει ο κ. Παπαγγελόπουλος ή να επιλέξει να αποστείλει υπόμνημα. Η συζήτηση αναμένεται να ολοκληρωθεί λίγο πριν ή λίγο μετά τα μεσάνυχτα και θα ακολουθήσει μυστική ψηφοφορία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM