Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso έδωσε η Κατερίνα Νοτοπούλου, μιλώντας μεταξύ άλλων για το bullying που δέχθηκε το προηγούμενο διάστημα αλλά και τις σχέσεις της με τον Αλέξη Τσίπρα

 

«Έχω προϋπηρεσία στο Bullying. Με κανιβάλισαν κανονικά επειδή είμαι γυναίκα. Έπεσα, σηκώθηκα, μερικές φορές σκοντάφτω ξανά, αλλά κάνω τη δουλειά μου, κοιτάζω τη ζωή μου. Δεν μπορώ να παραδοθώ στις παθογένειες της κοινωνίας μας και στις νευρώσεις καθενός που κρύβεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και χυδαιολογεί. Δυστυχώς, αυτό που έχω ζήσει δεν είναι ατομικό θέμα, αλλά συλλογικό. Αφορά πολλές γυναίκες από διάφορα πολιτικά σχήματα», λέει η Κατερίνα Νοτοπούλου.

 

Στη συνέντευξή της παραδέχεται επίσης πως έχει φτάσει στο σημείο να κλάψει ακούγοντας τα διάφορα περίεργα σχόλια. «Έκλαψα και μάλιστα πολύ. Ήταν άδικο για εμένα και για τους ανθρώπους μου. Είναι ωμή βία να δολοφονούν τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου επειδή είναι γυναίκα, νέα και ασχολείται με τα κοινά. Όσο με στεναχώρησαν τόσο πείσμωνα όμως. Δουλειά σκληρή και χαμηλοί τόνοι είναι η απάντησή μου. Και επαναλαμβάνω, είναι μεγάλη τιμή για μένα που χιλιάδες συμπολίτες μου με εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσω στο ελληνικό Κοινοβούλιο και στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης», λέει χαρακτηριστικά. 

 

Τέλος, σε ερώτηση για την σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα, λέει πως γνωρίστηκαν όταν έγινε πρόεδρος του κόμματος. Όσο για το αν στη μέχρι τώρα πορεία της την έχει «μαλώσει» ο Αλέξης Τσίπρας, η Κατερίνα Νοτοπούλου απάντησε ότι «δεν είναι ο μπαμπάς μας για να μας μαλώνει. Πολιτικές συζητήσεις και ζητήματα λύνονται και ενίοτε οι απόψεις διίστανται».