Νοτοπούλου: Έχω προϋπηρεσία στο bullying - Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ο μπαμπάς μας να μας μαλώνει

Νοτοπούλου: Έχω προϋπηρεσία στο bullying - Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ο μπαμπάς μας να μας μαλώνει Facebook Twitter
Η Κατερίνα Νοτοπούλου με τον Αλέξη Τσίπρα στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το 2018. MOTIONTEAM
4

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso έδωσε η Κατερίνα Νοτοπούλου, μιλώντας μεταξύ άλλων για το bullying που δέχθηκε το προηγούμενο διάστημα αλλά και τις σχέσεις της με τον Αλέξη Τσίπρα

«Έχω προϋπηρεσία στο Bullying. Με κανιβάλισαν κανονικά επειδή είμαι γυναίκα. Έπεσα, σηκώθηκα, μερικές φορές σκοντάφτω ξανά, αλλά κάνω τη δουλειά μου, κοιτάζω τη ζωή μου. Δεν μπορώ να παραδοθώ στις παθογένειες της κοινωνίας μας και στις νευρώσεις καθενός που κρύβεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και χυδαιολογεί. Δυστυχώς, αυτό που έχω ζήσει δεν είναι ατομικό θέμα, αλλά συλλογικό. Αφορά πολλές γυναίκες από διάφορα πολιτικά σχήματα», λέει η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Στη συνέντευξή της παραδέχεται επίσης πως έχει φτάσει στο σημείο να κλάψει ακούγοντας τα διάφορα περίεργα σχόλια. «Έκλαψα και μάλιστα πολύ. Ήταν άδικο για εμένα και για τους ανθρώπους μου. Είναι ωμή βία να δολοφονούν τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου επειδή είναι γυναίκα, νέα και ασχολείται με τα κοινά. Όσο με στεναχώρησαν τόσο πείσμωνα όμως. Δουλειά σκληρή και χαμηλοί τόνοι είναι η απάντησή μου. Και επαναλαμβάνω, είναι μεγάλη τιμή για μένα που χιλιάδες συμπολίτες μου με εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσω στο ελληνικό Κοινοβούλιο και στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης», λέει χαρακτηριστικά. 

Τέλος, σε ερώτηση για την σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα, λέει πως γνωρίστηκαν όταν έγινε πρόεδρος του κόμματος. Όσο για το αν στη μέχρι τώρα πορεία της την έχει «μαλώσει» ο Αλέξης Τσίπρας, η Κατερίνα Νοτοπούλου απάντησε ότι «δεν είναι ο μπαμπάς μας για να μας μαλώνει. Πολιτικές συζητήσεις και ζητήματα λύνονται και ενίοτε οι απόψεις διίστανται».

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βούλα Κεχαγιά για Γιώργο Τσίπρα: Τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ είναι οριακά

Πολιτική / Κεχαγιά για Γιώργο Τσίπρα: Το κόμμα δεν αντέχει να καταβάλλει μισθούς σε όσους δεν προσφέρουν υπηρεσίες

«Το μήνυμα είναι ότι το κόμμα δεν αντέχει οικονομικά να καταβάλλει μισθούς σε πρόσωπα που δεν προσφέρουν υπηρεσίες», σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου για την υπόθεση Γιώργου Τσίπρα
NEWSROOM
Μητσοτάκης: Τα 300 εκατ. ευρώ από τη φορολόγηση των διυλιστηρίων θα στηρίξουν συνταξιούχους και ευάλωτους

Πολιτική / Μητσοτάκης: Τα 300 εκατ. ευρώ από τη φορολόγηση των διυλιστηρίων θα στηρίξουν συνταξιούχους και ευάλωτους

«Ήταν δέσμευση που είχα αναλάβει προεκλογικά 33% όσο ήταν και πέρσι. Κινούμαστε λίγο πολύ στο όριο που μας έχει προσδιορίσει η ΕΕ», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος υπολογίζει τα έσοδα από την έκτακτη φορολόγηση των υπερκερδών των διυλιστηρίων περί τα 300 εκατομμύρια
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Και να συμπληρώσω γιατί το παρέλειψα εκ παραδρομής, ας μάθει πρώτα να εκφράζεται με σωστά ελληνικά η κ. Νοτοπούλου, γιατί αυτό χρειάζεται απαραίτητα στη Βουλή.Όταν λοιπόν λέει "έχω προϋπηρεσία στο bullying", σημαίνει ότι έχει ασκήσει η ίδια bullying σε άλλους, ενώ η ίδια εννοεί ότι το υπέστη και μάλιστα σαν γυναίκα. Θα κάνουμε λοιπόν κριτική για ό. τι λέει ή κάνει, γιατί έχουμε το δικαίωμα και την υποχρέωση.Και ας απαντάει κάθε φορά στη συγκεκριμένη κριτική, χωρίς επίκληση του φύλου της.
Δυστυχώς, οι συμπολίτες που έστειλαν στη Βουλή την κ. Νοτοπούλου, μας υποχρεώνουν να τηρούμε στάση μαχητική και αυστηρή απέναντί της, όχι επειδή είναι γυναίκα, αλλά για τα λόγια και τις πράξεις της.Όπως το ίδιο γίνεται και έναντι των αντρών συναδέλφων της.Με τους οποίους άλλωστε, δεν έχει εξ όσων ξέρω ΚΑΜΙΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΟΓΩ ΦΥΛΟΥ. Αν δεν το καταλαβαίνει λοιπόν αυτό, δεν μας αφορά.