ΤΩΡΑ

Νίκος Ανδρουλάκης: Πρέπει να μας προβληματίσει η άνοδος της ακροδεξιάς

Νίκος Ανδρουλάκης: Πρέπει να μας προβληματίσει η άνοδος της ακροδεξιάς Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Το ΠΑΣΟΚ θα ασκήσει στιβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση, με αρχές και αξίες, τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος των δεύτερων εκλογών 2023

Ο Νίκος Ανδρουλάκης υπογράμμισε πως θα πρέπει «να μας προβληματίσει ιδιαίτερα» η άνοδος της ακροδεξιάς και των νεοναζιστικών μορφωμάτων. «Διαχρονικά το ΠΑΣΟΚ ήταν δημοκρατικό ανάχωμα απέναντι σε όλα αυτά τα φαινόμενα», συμπλήρωσε. 

Στις δηλώσεις του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε πως το κόμμα αύξησε την εκλογική και κοινοβουλευτική δύναμή του κατά 50% στη διπλή εκλογική αναμέτρηση. «Σε πολλούς νομούς, το ΠΑΣΟΚ έχει αναδειχθεί δεύτερη δύναμη, ξαναπιάσαμε το νήμα της ιστορίας», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Με την ενσωμάτωση στο 97,55%, το ΠΑΣΟΚ είναι τρίτο κόμμα συγκεντρώνοντας το 11,86% των ψήφων στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.  

«Το ΠΑΣΟΚ δυναμώνει, ανανεώνεται, προχωρά», σημείωσε. «Το αποψινό αποτέλεσμα υπογραμμίζει το χρέος μας να οικοδομήσουμε τη σύγχρονη κεντροαριστερά, για να αποκτήσει η χώρα μια ισχυρή πρόταση διακυβέρνησης απέναντι στη ΝΔ», συνέχισε. 

«Από αύριο, ξεκινά ένα νέο ταξίδι για τη δημιουργία ενός ρεύματος κοινωνικής και πολιτικής πλειοψηφίας, για μια ισχυρή Ελλάδα, της εθνικής αξιοπρέπειας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Την Ελλάδα πρωταγωνιστή των ευρωπαϊκών εξελίξεων. Σε αυτή την πορεία, θα είμαστε όλοι μαζί», κατέληξε ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

 
Πολιτική
0

ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ