Νέος επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ ο Μιχάλης Κατρίνης -«Η νέα εποχή ξεκινάει με δυναμισμό», είπε ο Ανδρουλάκης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλά στην ΚΟ του ΚΙΝΑΛ Facebook Twitter
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI
0

Νέος επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής θα αναλάβει ο βουλευτής Ηλείας, Μιχάλης Κατρίνης, μετά από πρόταση του νέου πρόεδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη.

Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος παραμένει ο Κώστας Σκανδαλίδης, ενώ αναπληρώτρια αναλαμβάνει η Νάντια Γιαννακοπούλου. Για τη θέση της γραμματέως της ΚΟ ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ πρότεινε την Ευαγγελία Λιακούλη και τον Γιώργο Αρβανιτίδη για αναπληρωτή γραμματέα της ΚΟ.

Η πρότασή του έγινε ομόφωνα δεκτή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής.

«Πήραμε μία ξεκάθαρη εντολή για αλλαγή, μια εντολή να προχωρήσουμε ενωμένοι σε μία νέα εποχή προοπτικής για την Παράταξη. Το είπα την Κυριακή το βράδυ, το ξαναλέω και σήμερα, δεν υπάρχουν πλέον νικητές και ηττημένοι» τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στους βουλευτές του. «Πλέον, είμαστε και θα είμαστε όλοι μαζί εδώ με έναν κοινό και αδιαπραγμάτευτο στόχο: Να ξανακάνουμε την Παράταξη μεγάλη. Να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ δύναμη ελπίδας για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες», πρόσθεσε.

«Στην προσπάθεια αυτή, η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Σας θεωρώ όλους συνεργάτες και έτσι θα προχωρήσουμε. Αυτή η νέα εποχή ξεκινάει με δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Η μεγάλη συμμετοχή αποδεικνύει περίτρανα το ιστορικό βάθος, το κοινωνικό αποτύπωμα και την δυναμική της παράταξής μας», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM