Νέος επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ ο Μιχάλης Κατρίνης -«Η νέα εποχή ξεκινάει με δυναμισμό», είπε ο Ανδρουλάκης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλά στην ΚΟ του ΚΙΝΑΛ Facebook Twitter
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI
0

Νέος επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής θα αναλάβει ο βουλευτής Ηλείας, Μιχάλης Κατρίνης, μετά από πρόταση του νέου πρόεδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη.

Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος παραμένει ο Κώστας Σκανδαλίδης, ενώ αναπληρώτρια αναλαμβάνει η Νάντια Γιαννακοπούλου. Για τη θέση της γραμματέως της ΚΟ ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ πρότεινε την Ευαγγελία Λιακούλη και τον Γιώργο Αρβανιτίδη για αναπληρωτή γραμματέα της ΚΟ.

Η πρότασή του έγινε ομόφωνα δεκτή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής.

«Πήραμε μία ξεκάθαρη εντολή για αλλαγή, μια εντολή να προχωρήσουμε ενωμένοι σε μία νέα εποχή προοπτικής για την Παράταξη. Το είπα την Κυριακή το βράδυ, το ξαναλέω και σήμερα, δεν υπάρχουν πλέον νικητές και ηττημένοι» τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στους βουλευτές του. «Πλέον, είμαστε και θα είμαστε όλοι μαζί εδώ με έναν κοινό και αδιαπραγμάτευτο στόχο: Να ξανακάνουμε την Παράταξη μεγάλη. Να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ δύναμη ελπίδας για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες», πρόσθεσε.

«Στην προσπάθεια αυτή, η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Σας θεωρώ όλους συνεργάτες και έτσι θα προχωρήσουμε. Αυτή η νέα εποχή ξεκινάει με δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Η μεγάλη συμμετοχή αποδεικνύει περίτρανα το ιστορικό βάθος, το κοινωνικό αποτύπωμα και την δυναμική της παράταξής μας», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM