Νέο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ στην ΕΡΤ

Facebook Twitter
0

Νέο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ, θα πραγματοποιήσει αύριο Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα έξω από το Ραδιομέγαρο, η ΓΣΕΕ, που με ανακοίνωση της ζητά την άμεση ανάκληση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που βάζει λουκέτο στη δημόσια τηλεόραση.

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας αλλά και το αποτέλεσμα της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών, δεν έδωσαν καμιά ουσιαστική λύση στο πρόβλημα που προκάλεσε η επαίσχυντη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ.

Η Συνομοσπονδία «απαιτεί την άμεση ανάκληση της ΠΝΠ η οποία, εκτός από την ΕΡΤ και τους εργαζόμενούς της, αφορά όλους τους εργαζόμενους, τις δημόσιες επιχειρήσεις, την περιουσία και το μέλλον τους».

«Ο αγώνας μας είναι αγώνας που αφορά πρωτίστως στη Δημοκρατία που βάναυσα, αυταρχικά και ετσιθελικά παραβιάζει η Εκτελεστική Εξουσία. Η Συνομοσπονδία μαζί με τους εργαζόμενους θα συνεχίσουν τη μάχη για την υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών, του εργατικού δικαίου και για την ανατροπή των αυταρχικών αποφάσεων», σημειώνει.

Προειδοποιεί δε ότι οι κινητοποιήσεις και οι αγωνιστικές δράσεις θα κορυφώνονται, όσο συνεχίζονται οι βάρβαρες, αντιδημοκρατικές και αντεργατικές κυβερνητικές επιλογές και αποφάσεις».

«Το επόμενο διάστημα κλιμάκια της ΓΣΕΕ θα επισκεφτούν χώρους εργασίας, ώστε να οργανωθεί – προετοιμαστεί η επόμενη κινητοποίηση μας, σε χρόνο που θα αποφασίσει με νεότερη συνεδρίασή της η Εκτελεστική Επιτροπή της Συνομοσπονδίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM