ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ: Ο Τσίπρας παριστάνει ότι δεν γνωρίζει για τον Πετσίτη

ΝΔ: Ο Τσίπρας παριστάνει ότι δεν γνωρίζει για τον Πετσίτη Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρας εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την αποψινή συνέντευξη του πρωθυπουργό στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. 

«Ο κ. Τσίπρας ήταν απόψε σκιά της σκιάς του. Από τη θλιβερή του συνέντευξη θα μείνει ότι δεν είχε καν το θάρρος να απαντήσει αν στηρίζει τον Νίκο Παππά, παριστάνοντας ότι δεν άκουσε για τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που αποδεδειγμένα εισέπραττε ο συνεργάτης τους, Μανώλης Πετσίτης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Η Πειραιώς χαρακτηρίζει τον κ. Τσίπρα «αμετανόητο για τη Συμφωνία των Πρεσπών» και τον κατηγορεί ότι «επανέλαβε τα γνωστά του ψέματα, για την δήθεν ανάκαμψη της μεσαίας τάξης και την τάχα προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα».

«Η συνέντευξη δεν χρήζει άλλου σχολιασμού. Σε 40 μέρες από σήμερα θα αντιληφθεί κι ίδιος τους λόγους στις κάλπες», καταλήγει το δελτίο τύπου. 

Ο Αλέξης Τσίπρας, εμφανίστηκε ανυποχώρητος ως προς τον χρονικό ορίζοντα των εκλογών και την εξάντληση της τετραετίας. 

Αναφερόμενος στο πότε θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές, ο πρωθυπουργός επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Είμαι συνηθισμένος να χάνω στις δημοσκοπήσεις και να κερδίζω στις κάλπες».

«Η εκλογική αναμέτρηση θα είναι ντέρμπι είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε ότι «χαίρομαι αν είναι η εκτίμηση των πολιτικών μας αντιπάλων είναι ότι θα είναι εύκολες γι αυτούς. Το βουβό κύμα των πολιτών που αποφασίζουν με γνώμωνα τι είναι καλύτερο για τον τόπο, θα εκφραστεί στις εκλογές».

«Ακόμη κι αν η Συμφωνία των Πρεσπών είχε κόστος, δεν το σκέφθηκα», είπε ο πρωθυουργός Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε ότι «όταν μου δόθηκε η ευκαιρία μετά από 30 χρόνια να επιλύσω μία διαφορά που στοίχιζε στην χώρα και τώρα δίνει πλεονεκτήματα δεν σκέφθηκα το κόστος».

Πολιτική
0

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ