ΝΔ: Ο Τσίπρας οφείλει να πάρει ξεκάθαρη θέση για τους αντιεξουσιαστές

ΝΔ: Ο Τσίπρας οφείλει να πάρει ξεκάθαρη θέση για τους αντιεξουσιαστές Facebook Twitter
0

Να πάρει άμεσα θέση καλεί τον Πρωθυπουργό η Νέα Δημοκρατία, για τις επιθέσεις και τους βανδαλισμούς σε ιστορικούς ναούς.

Σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του κόμματος, τονίζει πως «τα χάδια του ΣΥΡΙΖΑ στους αντιεξουσιαστές, έχουν σαν μόνο αποτέλεσμα τη διαρκή αποθράσυνσή τους» καλώντας τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να αναλάβει τις ευθύνες του.

«Μετά την εισβολή τους στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, οι Έλληνες πολίτες βρισκόμαστε μπροστά σε μπαράζ επιθέσεων και βανδαλισμών σε Ιερούς Ναούς στην Κρήτη, στη Νέα Φιλαδέλφεια και τώρα στο κέντρο της Αθήνας. Ο κ. Τσίπρας οφείλει, επιτέλους, να πάρει ξεκάθαρη θέση. Και ο κατ' ευφημισμόν υπουργός Προστασίας του Πολίτη, να αναλάβει τις ευθύνες του, πριν έρθουν ακόμη χειρότερα» τονίζεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος»

Ανασκόπηση εβδομάδας με έμφαση σε ΟΗΕ, εξοπλιστικά, Τουρκία, Ρομά και κοινωνικές πολιτικές – «Η πολιτεία πρέπει να στέκεται δίπλα σε όσους πονούν, ακόμη κι αν την αμφισβητούν», σημείωσε ο πρωθυπουργός για την απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι
THE LIFO TEAM