ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας επιμένει να παραπληροφορεί, να λασπολογεί και να φανατίζει

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας επιμένει να παραπληροφορεί, να λασπολογεί και να φανατίζει Facebook Twitter
0

Ο κ. Τσίπρας, όπως δείχνει η ανακοίνωση του κόμματός του, επιμένει να παραπληροφορεί, να λασπολογεί, να φανατίζει και να διχάζει», αναφέρει το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το σχέδιο οικονομικής εξυγίανσης της Νέας Δημοκρατίας και κατηγορεί τον πρωθυπουργό για εμμονικές ιδεοληψίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κ. Τσίπρας, όπως δείχνει η ανακοίνωση του κόμματός του, επιμένει να παραπληροφορεί, να λασπολογεί, να φανατίζει και να διχάζει», αναφέρει το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το σχέδιο οικονομικής εξυγίανσης της Νέας Δημοκρατίας.

«Καταλαβαίνουμε το άγχος του πρωθυπουργού, καθώς την ώρα που η Νέα Δημοκρατία ενισχύει τη διαφάνεια και τη λογοδοσία, οι πολίτες μαθαίνουν για τις μυστικές συναντήσεις του και αντιλαμβάνονται την προσπάθειά του να γίνει τροχονόμος της διαπλοκής» αναφέρει η ΝΔ και υπογραμμίζει: .

«Εάν, όμως, νομίζει πως, με τέτοιες πρακτικές, μπορεί να ξεφύγει από τα τεράστια προβλήματα που προκάλεσαν στη χώρα και τους Έλληνες, οι ανεύθυνες πολιτικές και οι εμμονικές ιδεοληψίες του, πλανάται οικτρά».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ