Την απόφαση του για περιστολή των αρμοδιοτήτων του ανακοίνωσε σήμερα και ο β΄ αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Νάκος, το όνομα του οποίου βρίσκεται στην –υπο διερεύνηση-λίστα του ΣΔΟΕ με τους 36 πολιτικούς. Ο κ. Νάκος είπε επίσης ότι θα απευθυνθεί στον εισαγγελέα κ. Πεπόνη για να διερευνήσει το γρηγορότερο την καταγγελία του τον αφορά ενώ υπάρχει και μια φράση του που δημιούργησε αίσθηση: «Ο κλέφτης δεν δίνει αποδείξεις, αν θέλει κάποιος να κλέψει δεν θα το δηλώσει στο πόθεν έσχες του. Αν στήσει μια off shore εταιρεία στα νησιά Καϊμάν δεν θα την γράψει στην δήλωση περιουσιακής του κατάστασης. Δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε εμείς αυτά τα πράγματα», είπε, σύμφωνα με  σε συνομιλία με κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

 

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Μειμαράκης, επίσης στη λίστα αλλά και καταγγελλόμενος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σύμφωνα με δημοσίευμα της    Real News- έδωσε χθες στη δημοσιότητα όλα τα «πόθεν έσχες» του από το 1989 ως σήμερα.

 

 

*Διαβάστε επίσης:

 

Στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες του Ευάγγελου Μεϊμαράκη: «Περιμένω και από τον κ. Χατζηνικολάου να κάνει το ίδιο»

 

Αυτοί είναι οι 36 πολιτικοί που ψάχνει το ΣΔΟΕ: Νικήτας Κακλαμάνης, Χρήστος Βερελής, Νίκος Κωνσταντόπουλος, Πάνος Καμμένος, Γιώργος Βουλγαράκης Γιάννος Παπαντωνίου κ.α.