Μονομαχία κάτω από τον καυτό τηλεοπτικό ήλιο

Μονομαχία κάτω από τον καυτό τηλεοπτικό ήλιο Facebook Twitter
2

Κόντρα το πρωί στον Αντ1 μεταξύ του εκπροσώπου της ΑNTAΡΣΥΑ και δημοτικού συμβούλου του δήμου Αθηναίων, Πέτρου Κωνσταντίνου και του ακάματου στις εμφανίσεις του Α.Γεωργιάδη, για τη λαθρομετανάστευση και την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» της αστυνομίας. Ο κ. Κωνσταντίνου έκανε λόγο για  «επιχείρηση αποπροσανατολισμού» της συγκυβέρνησης, αντιμετωπίζοντας την κριτική του βουλευτή της Ν.Δ. ο οποίος τον χαρακτήρισε ως τον «πιο διαπρύσιο κήρυκα υπέρ των ανοικτών συνόρων».

Η απάντηση   ήρθε από τον εκπρόσωπο  του ΑΝΤΑΡΣΥΑ που με τη σειρά του αποκάλεσε «φασίστα» το Γεωργιάδη.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Συνεχίζει ο αντ1 να στήνει πάνελς με κριτήρια celebrity deathmatch.Δεν θα πάρω ευχαριστώ.υ.γ. ας φροντίσουν λίγο και την ποιότητα της εικόνας του σταθμού, σαν βοντεοκασσέτα είναι.