Μητσοτάκης: Τσίπρας και Καμμένος μαζί ως το τέλος αγκαλιασμένοι και εξαρτώμενοι από τις καρέκλες τους

Μητσοτάκης: Τσίπρας και Καμμένος μαζί ως το τέλος αγκαλιασμένοι και εξαρτώμενοι από τις καρέκλες τους Facebook Twitter
0

«Επαίσχυντη» για τη χώρα και τον ελληνικό λαό χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Συμφωνία των Πρεσπών, επαναλαμβάνοντας πως η ΝΔ δεν πρόκειται να την ψηφίσει.

Ο ο πρόεδρος της ΝΔ βρίσκεται στην Καστοριά που σήμερα γιορτάζει 106 χρόνια από την απελευθέρωσή της από τον Οθωμανικό ζυγό και την ενσωμάτωσή της στο εθνικό κορμό της Ελλάδας

«Από εδώ την ακριτική Καστοριά λέμε ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει αυτή την συμφωνία ούτε τώρα ούτε στην επόμενη βουλή. Λίγα χιλιόμετρα από τη λίμνη της Καστοριάς σε μια άλλη λίμνη που είναι γνωστή όχι για την απαράμιλλη ομορφιά της αλλά έγινε γνωστή σε όλους τους Έλληνες για την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο και που εκχωρούν την μακεδονική γλώσσα και την μακεδονική εθνότητα στους γείτονες μας», δήλωσε. 

Πρόσθεσε δε ότι «σήμερα είμαστε στην Καστοριά για να αποτίσουμε φόρο τιμής σε όσους έδωσαν την ζωή τους για να μείνει η Μακεδονία ελεύθερη».

Ο αρχηγός της ΝΔ ανέφερε ακόμα ότι εδώ και καιρό «έχω κρούσει των κώδωνα του κινδύνου για την παρατεταμένη προεκλογική περίοδο που διανύει η χώρα και το κρεσέντο παροχών που έχει εξαπολύσει ο κ. Τσίπρας προκειμένου να καρπωθεί πολιτικά» και τόνισε ότι «η χώρα δεν έχει ανάγκη αχρείαστες προσλήψεις στο δημόσιο, χρειάζεται δουλειές, επενδύσεις κι ένα εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο που θα κάνουν την μηχανή της πραγματικής οικονομίας να πάρει μπροστά».

Επεσήμανε ότι ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος «δεν διαθέτουν κανένα τέτοιο σχέδιο και αρκούνται στις χειρότερες συνήθειες της μεταπολίτευσης αυτές που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία της χώρας».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμπλήρωσε ότι «Τσίπρας και Καμμένος θα πάνε μαζί μέχρι το τέλος αγκαλιασμένοι και εξαρτώμενοι από τις καρέκλες τους».

«Οι Έλληνες πολίτες πλήρωσαν ακριβά μια φορά την άνοδο του κ Τσίπρα στην εξουσία δεν χρειάζεται να πληρώσουν και την πτώση του» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ