Μητσοτάκης: Πήγε σε περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, δεν τον χαιρέτησαν- «Είστε της σχολής Βαρουφάκη βλέπω»

Μητσοτάκης: Πήγε σε περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, δεν τον χαιρέτησαν- «Είστε της σχολής Βαρουφάκη βλέπω» Facebook Twitter
Φωτ.: ΝΔ
0

Από προεκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Νέα Ιωνία, αλλά άτομα που ήταν εκεί δεν τον χαιρέτησαν, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανήλθε σήμερα στην περιοδεία ενόψει των δεύτερων εκλογών 2023, που θα διεξαχθούν στις 25 Ιουνίου, έπειτα από νόσησή του με κορωνοϊό. Επισκέφθηκε τη Νέα Ιωνία, όπου εκφώνησε ομιλία, ενώ συνομίλησε και με πολίτες. 

Κάποια στιγμή, πέρασε από προεκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εκεί δεν τον χαιρέτησαν. «Καλημέρα σας… ούτε χαιρετάμε ε;», σχολίασε ο πρώην πρωθυπουργός. «Εσείς είστε της σχολής Βαρουφάκη βλέπω, δεν χαιρετάτε καν. Δεν σας πήγε πολύ καλά αυτό, δεν πειράζει», συμπλήρωσε. 

Η αναφορά αυτή σχετίζεται με περιστατικό που έγινε πριν από τις πρώτες εκλογές 2023. Κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Κυψέλη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επισκεφθεί προεκλογικά περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, όπου έκανε χειραψία με τα άτομα που βρίσκονταν εκεί. Όμως, όταν έφτασε στο περίπτερο του ΜέΡΑ25, οι παριστάμενοι αρνήθηκαν να τον χαιρετήσουν σχολιάζοντας «να μας κοπεί το χέρι».

Δείτε το απόσπασμα στο 1:10 του βίντεο

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM
Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM