Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας αντιπροσωπεύει το χθες, δεν μπορεί να μιλήσει για το αύριο της Ελλάδας

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας αντιπροσωπεύει το χθες, δεν μπορεί να μιλήσει για το αύριο της Ελλάδας Facebook Twitter
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιεί περιοδεία στη Ζάκυνθο
1

«Ο κ. Τσίπρας αντιπροσωπεύει το χθες. Δεν μπορεί να μιλήσει για το αισιόδοξο αύριο της Ελλάδας» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας στα όσα είπε στη Σύρο ο Πρωθυπουργός.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από τη Ζάκυνθο όπου πραγματοποιεί περιοδεία τόνισε πως «ο κ. Τσίπρας είναι αυτός ο οποίος ήδη έχει δεσμεύσει τη χώρα σε ένα άτυπο τέταρτο μνημόνιο αφού υπέγραψε το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο το οποίο στοίχισε, στην Ελλάδα παραπάνω από 100 δισ. ευρώ».

Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως «έχει το θράσος σήμερα να διαφημίζει έξοδο από τα μνημόνια όταν είναι αυτός ο οποίος έχει δεσμεύσει τη χώρα σε ένα αυστηρό πλαίσιο λιτότητας για πολλά χρόνια ακόμα και όταν είναι αυτός ο οποίος έχει υπογράψει τη μείωση των συντάξεων και τη μείωση του αφορολόγητου».

«Η χώρα σήμερα χρειάζεται μια δημιουργική επανεκκίνηση, χρειάζεται ενωμένη να μπορέσει να αξιοποιήσει τα σημαντικά συγκριτικά της πλεονεκτήματα, να προσελκύσει επενδύσεις, να δημιουργήσει θέσεις απασχόλησης, να προσφέρει στους Έλληνες πολίτες ασφάλεια και αλληλεγγύη» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τώρα θα βγάλει ανακοίνωση το Μαξίμου "καλύτερα το χθες, παρά το προχθές".Ο Μητσοτάκης φθείρεται χωρίς λόγο - έχει πέσει στην επικοινωνιακή παγίδα του ΣΥΡΙΖΑ.Το "λιγότερα συνθήματα και πιο πολλή δουλειά" χρειάζεται - και σε αυτόν και στην χώρα, αν φιλοδοξεί να την κυβερνήσει.