Μητσοτάκης: Μιλάω για το μέλλον- Ας ασχολούνται σε ποιον ανήκει η παρακαταθήκη του Ανδρέα

Μητσοτάκης: Μιλάω για το μέλλον- Ας ασχολούνται σε ποιον ανήκει η παρακαταθήκη του Ανδρέα Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

«Εγώ θα μιλώ για το μέλλον, αφήνω τους άλλους να μιλούν για το παρελθόν», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφήνοντας αιχμές για την κόντρα ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Ανδρουλάκη, για τον Ανδρέα Παπανδρέου

Η Ηλεία ήταν ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου. «Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για το μέλλον και όχι για το παρελθόν. Κι ας αφήσουμε κάποιους να ασχολούνται σε ποιον ανήκει -λέει- η παρακαταθήκη του Ανδρέα, να γυρνούν στο '81», είπε ο πρωθυπουργός σε ομιλία του στα Λεχαινά. 

«Εγώ θέλω να μιλάω για την Ελλάδα του 2023, για το πώς θα μειώσουμε φόρους, για το πώς θα μειώσουμε τις εισφορές και για το πώς θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, για το πώς θα βελτιώσουμε την υγεία, την παιδεία. Αυτά σας ενδιαφέρουν. Αφήστε τους άλλους, λοιπόν, να τσακώνονται για το παρελθόν», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Μητσοτάκης: Μιλάω για το μέλλον- Ας ασχολούνται σε ποιον ανήκει η παρακαταθήκη του Ανδρέα Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
Μητσοτάκης: Μιλάω για το μέλλον- Ας ασχολούνται σε ποιον ανήκει η παρακαταθήκη του Ανδρέα Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Μιλούν για δήθεν προοδευτική διακυβέρνηση και τσακώνονται»

«Θέλουμε το καλύτερο δυνατό ποσοστό», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στις εκλογές της 21ης Μαΐου. 

«Μπορούμε να το πετύχουμε, γιατί ουσιαστικά είμαστε η μόνη πειστική πρόταση διακυβέρνησης. Οι άλλοι μιλούν για δήθεν προοδευτική διακυβέρνηση. Προοδευτική διακυβέρνηση, και τσακώνονται όλοι μεταξύ τους. Εν τω μεταξύ, κανείς δεν μπορεί να συνεννοηθεί, κάπου καραδοκεί και ο Βαρουφάκης στη γωνία να σας πάρει τα ευρώ σας, να σας τα κάνει “Δήμητρες”», συμπλήρωσε.

Μητσοτάκης: Μιλάω για το μέλλον- Ας ασχολούνται σε ποιον ανήκει η παρακαταθήκη του Ανδρέα Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM