ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

Μητρόπουλος: O Τσίπρας χρειάζεται νέα πρόσωπα με αυξημένο επιστημονικό και κοινωνικό κύρος

Μητρόπουλος: O Τσίπρας χρειάζεται νέα πρόσωπα με αυξημένο επιστημονικό και κοινωνικό κύρος Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
2

Ανήσυχος για τις εξελίξεις που έρχονται από Σεπτέμβρη εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α. Μητρόπουλος σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με τον κο Μητρόπουλο εκλογές δεν πρέπει να γίνουν γιατί δεν θα μπορέσουν να λύσουν κάτι. Στη συνέχεια εκτίμησε πως από Σεπτέμβρη τα κύματα κοινωνικής δυσαρέσκειας θα είναι μεγάλα και θα φέρουν επιδείνωση την οποία η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει μόνη της. Όπως ανέφερε, αυτό που χρειάζεται η κυβέρνηση είναι τη συμμετοχή ατόμων αυξημένου επιστημονικού κύρους και όχι από άλλα κόμματα. 

Ο ίδιος θεωρεί πως πλέον χρειάζεται ένα νέο σχέδιο συνεχούς διαπραγμάτευσης με τους δανειστές και πρόσθεσε πως σε αυτό χρειάζεται ευρύτερη κοινωνική και πολιτική στήριξη.

Κληθείς να σχολιάσει τη στάση του πρωθυπουργού απέναντι στους "αντάρτες" του ΣΥΡΙΖΑ κρίνει πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρέπει να ακούει αυτούς που του ζητούν πειθαρχικές διώξεις των μελών. Τόνισε πως οι διαγραφές και οι παραιτήσεις πρέπει να αποφευχθούν και πως οι αντιπαραθέσεις στο εσωτερικό θα πρέπει να αμβλυνθούν άμεσα.

2

ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

«Η κυβέρνηση φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη μεγάλη νίκη του Πάνου Ρούτσι, για να απαγορέψει στους γονείς των θυμάτων να γράφουν τα ονόματα των παιδιών τους, που με εγκληματικό τρόπο σκοτώθηκαν»
LIFO NEWSROOM
«Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Πολιτική / «Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Ο κ. Γεραπετρίτης επανέλαβε ότι η οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και υφαλοκρηπίδας αποτελεί τη μοναδική διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, υπογραμμίζοντας πως «θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»
LIFO NEWSROOM
Γεραπετρίτης προς Φιντάν για το πρόγραμμα SAFE: «Όποιος ενοχλείται, να το αποδεχθεί»

Πολιτική / Γεραπετρίτης προς Φιντάν για το πρόγραμμα SAFE: «Όποιος ενοχλείται, να το αποδεχθεί»

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα, οι δύο υπουργοί θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση τη Δευτέρα στο περιθώριο του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, όπου αναμένεται να τεθεί το ζήτημα του προγράμματος SAFE
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια