Μετά την κατακραυγή ο Κεφαλογιάννης παραδέχτηκε πως ήταν fake η φωτογραφία με τον πατέρα του Τσίπρα

Μετά την κατακραυγή ο Κεφαλογιάννης παραδέχτηκε πως ήταν fake η φωτογραφία με τον πατέρα του Τσίπρα Facebook Twitter
Παραδέχεται την γκάφα του ο Κεφαλογιάννης, αλλά δεν κάνει πίσω για τη χούντα
13

Παραδέχεται o Μανώλης Κεφαλογάννης, μετά την κατακραυγή, πως η φωτογραφία που παρουσίασε και υποτίθεται πως έδειχνε τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα με χουντικούς ήταν fake.

Η φωτογραφία στην οποία υποτίθεται πως απεικονίζεται ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα, Παύλος, μαζί με πρόσωπα της χούντας πίσω από τον  Γεώργιο Παπαδόπουλο ήταν ψεύτικη, αλλά ο υποψήφιος ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης επέμεινε να τη δείχνει ως ντοκουμέντο σε τηλεοπτική εκπομπή. Αν και ο Γιάννης Αμανατίδης που συμμετείχε στο πάνελ προσπάθησε να τον προστατεύσει τονίζοντας πως πρόκειται για fakenews, ο κ. Κεφαλογιάννης αρνήθηκε να ανακαλέσει και συνέχισε να δείχνει επιδεικτικά την φωτογραφία στην κάμερα.

 

Υπενθυμίζεται  ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ της Τετάρτης στη Βουλή είχε αφήσει υπαινιγμούς πως η οικογένεια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έκανε περιουσία κάνοντας δουλειές με τη χούντα.

Μετά την κατακραυγή ο Κεφαλογιάννης παραδέχτηκε πως ήταν fake η φωτογραφία με τον πατέρα του Τσίπρα Facebook Twitter
H φωτογραφία που έδειξε ο Κεφαογιάννης

Αν και o Μανώλης Κεφαλογάννης παραδέχεται πως ήταν fake η φωτογραφία, επιμένει να αφήνει αιχμές για τη χούντα και την οικογένεια Τσίπρα. «Όπως διαπίστωσα, η φωτογραφία στην οποία αναφέρθηκα χθες δεν είναι πραγματική, και αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη. Ωστόσο είναι σήμερα πλέον γνωστό, ότι η τεχνική εταιρεία της οικογένειας Τσίπρα είχε πολλά εκατομμύρια κέρδη τη διετία 71-73 δηλ. μέσα στην δικτατορία. Αυτά προς παρόν» έγραψε σε ανάρτησή του στο τουίτερ.

Πολιτική
13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Η ΝΔ λοιπόν ζητάει την ψήφο μας, με πολιτικό στέλεχος/πρώην υπουργό μάλιστα, που δεν είναι καν ικανός να ερευνήσει αν είναι γνήσια μία φωτο, που θα στήριζε μια σοβαρότατη πολιτική κατηγορία. Ή που δεν ήθελε να διερευνήσει, αλλά ενσυνείδητα προσπάθησε να επηρεάσει την κοινή γνώμη.Ενδεχομένως δε, με την ανοχή ή ακόμη και την καθοδήγηση της ηγεσίας, στα πλαίσια του πολιτικού κατς που ευχάριστα βλέπουμε ότι συμμετέχει ο Μητσοτάκης/ΝΔ με αντίπαλο τον Τσίπρα/ΣΥΡΙΖΑ και σκεπτικό, "αν μας πιάσουν μας πιάσανε, αναλαμβάνουμε την προσωπική ευθύνη (!!!) και καθαρίσαμε". Τόσο απλά !Δείχνει και η ΝΔ το ήθος της (για όσους ψάχνουν για "θεούς") ! Αλλιώς, να καρατομήσει τον Κεφαλογιάννη.
Πας καλά? Σιγά μην καρατομήσει τον Κεφαλογιάννη ο Μητσοτάκης. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που και η ΝΔ γενικά αναπαράγει συνειδητά (?) fake news. Πάντως ο Μητσοτάκης αναγκαστικά σήμερα στην Βουλή παραδέχτηκε το λάθος του ευρωβουλευτή του (ο οποίος ερευνάται κιόλας εκεί στις Βρυξέλλες).
Σιγά μην αγγίξει ο Μητσοτάκης (και οποιοσδήποτε άλλος) τα Ανώγεια και τα σόγια του Μυλοπόταμου. Σιγά μην θέλει κιόλας, εδώ που τα λέμε. Χαζός είναι να τα βάλει με το κράτος εν κράτει; Άλλωστε, κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. ΥΓ: Μ' αρέσει που θα ερχόταν η αλλαγή στην Ν.Δ. με τον Κυριάκο που εσχάτως κάνει ότι μπορεί για να τον αντιπαθήσουν όλοι εκείνοι που ήλπιζαν σε κάτι έστω κατ' ελάχιστον καλύτερο από Γιακουμάτους, Σαμαράδες, Καραμανλήδες, Μεϊμαράκηδες, Βουλγαράκηδες, Ψωμιάδηδες, Αδώνιδες, Βορίδηδες και το λοιπό κακό συναπάντημα. "Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς", για να συνεχίσουμε τις παροιμίες...
Το "όλοι ίδιοι είναι" είναι προφανής ισοπεδωτική γενίκευση που βολεύει επικινδύνως τους επικίνδυνους για την δημοκρατία. Εξίσου προφανώς όμως ο Κυριάκος αποδεικνύεται πολύ κατώτερος των προσδοκιών και των περιστάσεων - τουλάχιστον προς το παρόν. Και έτσι όπως το πάει δεν ξέρω τι διαφορετικό σε σχέση με τους υπόλοιπους μπορεί να περιμένει κανείς από αυτόν και από το κόμμα του οποίου ηγείται.
Γιατί είναι "κατώτερος των προσδοκιών", επειδή γουρλώνει τα μάτια του και δεν είναι καλός ρήτορας; Επειδή έχει κάμποσα στελέχη τού ancien régime που μας χρεοκόπησε; Δεκτό (σαφώς) το δεύτερο. Έχει όμως και (σαφώς) αξιόλογα στελέχη, που δεν υπάρχουν πουθενά στο Σύριζα. Πουθενά. (Ονομάτισέ μου ένα).Σε τελική ανάλυση, πόσο ίδιος με τον Σύριζα να είναι; Θα έχει πχ η Παιδεία τα ίδια χάλια αν βγει η ΝΔ; Ή η οικονομία; Θα προσπαθήσει η ΝΔ να παίξει με τους θεσμούς; Ποιός κατά την γνώμη σου θα εγγυηθεί την ασφάλεια των δικαστών καλύτερα, ούτως ώστε να κάνουν επιτέλους την δουλειά τους στην δίκη της ΧΑ; Αυτοί που τους εκβιάζουν;Οι μεν είναι αγροίκοι και κυνικότατοι μπολσεβίκοι που το παίζουν δημοκράτες ευρωπαϊστές, με επικεφαλής έναν παθολογικά ψεύτη νάρκισσο.Οι δε είναι ένα από τα δύο κόμματα του δημοκρατικού τόξου εντός της βουλής (το Ποτάμι μάλλον θα μείνει εκτός βουλής). Με έναν κατά τα φαινόμενα αρκετά σοβαρό αρχηγό. Με όλα τα προβλήματα που έχουν τέτοια κόμματα και αλλού, ακόμα και στην Μ. Βρετανία πλέον. Αλλά μεγεθυμένα...κάπως...έως πολύ ;-) Όχι όμως προβληματικό στον βαθμό που είναι ο Σύριζα, που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει γιατί ως κόμμα υπάρχει πλέον για να εξυπηρετεί τις ορέξεις του Τσίπρα. Με ψοφοδεή ανθρωπάκια (επιλέγμένα ένα προς ένα από τον Μεγάλο Ηγέτη) και με τον Πολάκη τσοπανομαντρόσκυλο.Έχεις μήπως κάποια εναλλακτική λύση; Ή μήπως φοβάσαι πως θα σε πουν φασίστα, και πως σού αρέσει ο Γεωργιάδης;
Ashton, αν παρατήρησες, δεν κάνω πουθενά επί τούτου σύγκριση μεταξύ Μητσοτάκη - Τσίπρα ή Σύριζα - ΝΔ. Επίσης, τόσο η παιδεία όσο και η οικονομία μια χαρά χάλια είχαν ΚΑΙ επί ΝΔ. Ας μην ξεχνάμε ποια ήταν η λυδία λίθος της πτώχευσης, ποια τα δύο κόμματα του δημοκρατικού τόξου που κυρίως ευθύνονται για το ότι οδηγηθήκαμε σε αυτήν, και ας μην αρνούμαστε τα προφανή.Τώρα, επί του θέματος, δεν είπα ότι ο Μητσοτάκης είναι κατώτερος των προσδοκιών "επειδή γουρλώνει τα μάτια του και δεν είναι καλός ρήτορας". Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα, αν φυσικά με αυτό αναφέρεσαι σε εμένα προσωπικά. Αυτό που λέω είναι ότι ως τώρα, και όσο επιμένει να παίζει και ο ίδιος το παιχνίδι του λαϊκισμού (στο οποίο τόσο οι εσωκομματικοί όσο και οι κοινοβουλευτικοί του αντίπαλοι είναι μαστόρια), είτε για ψηφοθηρικούς λόγους, είτε για να ικανοποιήσει εσωκομματικές φωνές με τις οποίες πιθανόν να θέλει να κρατήσει ισορροπίες, είτε επειδή ίσως τελικά να μην έχει και μεγάλες διαφορές με τους υπόλοιπους, ο "κατά τα φαινόμενα αρκετά σοβαρός αρχηγός" θα μοιάζει όντως σοβαρός "κατά τα φαινόμενα". Και όχι πραγματικά. Και έτσι αποδεικνύεται και θα συνεχίσει να αποδεικνύεται κατώτερος των προσδοκιών εκείνων που τον ανέδειξαν στην αρχηγία του κόμματος και εκείνων που, κι αν δεν συμμετείχαν σε αυτήν του την επικράτηση, επιθυμούν επιτέλους μία πραγματική αλλαγή - τόσο ύφους, όσο και ουσίας. Και αυτό κάνει πολλούς να αμφιβάλλουν (δικαίως) για τον ίδιο και για το αν θα τον στηρίξουν ή όχι - είτε ξανά, είτε για πρώτη φορά. Και νομίζω πως αυτό δεν είναι μόνο δική μου εντύπωση. Και έχω την εντύπωση πως αυτή η εντύπωση σου προκαλεί έναν κάποιο εκνευρισμό. Και δεν θα έπρεπε.ΥΓ: φασίστα με έχουν πει και αριστεροί και δεξιοί. Αυτό μάλλον για καλό το κόβω…
Ramon πιστεύω πως είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε. Η δική μου διαίσθηση πάντως είναι πως ο Μητσοτάκης θα μοιάζει στον Σημίτη ως αρχηγός, δηλαδή δεν θα έχει απόλυτο έλεγχο του κόμματος του, όπως είχαν ο Ανδρέας ή ο Τσίπρας. Όμως αυτό δεν σταμάτησε τον Σημίτη απ´το να είναι ο πιό αξιόλογος πρωθυπουργός που είχαμε πρόσφατα (άσχετα με το τι πιστεύω για το Πασόκ). Βέβαια οι συνθήκες που θα αντιμετωπίσει ο Μητσοτάκης, αν καταφέρει να εκλεγεί, θα είμαι εντελώς διαφορετικές από την περίοδο '96-'04.
Πάντως μην με παρεξηγείς: Και εγώ ανησυχώ πολύ για το ενδεχόμενο μιας ακόμα μεγάλης αποτυχίας, μιας ακόμα τερατογένεσης με τον Γεωργιάδη σε θέση (έξυπνου) Κουτσόγιωργα να λέει δεν έχετε δικαίωμα να ομιλείτε (σε σωστά ελληνικά όμως). Ή να υπάρξει τόση τρομερή προεκλογική πόλωση που να μην μπορεί ο Μητσοτάκης να κυβερνήσει μετά (όπως έγινε το '89 και στην συνέχεια με την κυβέρνηση του πατέρα του). Είναι και οι συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες και επικίνδυνες--όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.
Έλεος πια..Μας σπάσατε τα νεύρα πάλι με τις εκλογές και τα παιχνίδια σας όσοι συμμετέχετε. Ξεφτιλίκια ο ένας με τον άλλον για το ποιος θα κερδίσει το παιχνίδι.Λέτε αυτό να μας ενδιαφέρει σε αυτή τη χώρα;Πότε θα το καταλάβετε πια; ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.
Ο αυριανισμος κατα του Κωστα Μητσοτάκη με φωτορεπορταζ περί Ναζί ήταν μάλλον απωθημένο της Νεας Δημοκρατίας. Ως Μητσοτακικός εκει στα 1990 μπορώ να πω ότι μετά και το μακεδονικό η ιστορία επαναλαμβάνεται όχι ως φάρσα αλλά ως φαρσοκωμωδία

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ