Μέρκελ: «Όλοι οι G-7 συμμερίζονται την άποψη μας για το ελληνικό ζήτημα»

Μέρκελ: «Όλοι οι G-7 συμμερίζονται την άποψη μας για το ελληνικό ζήτημα» Facebook Twitter
Φωτ.: Andrea Bonetti / PM Hand Out / SOOC
2

Την άποψη ότι στην Ευρώπη η αλληλεγγύη πηγαίνει μαζί με προϋποθέσεις συμμερίζονται και οι μη Ευρωπαίοι ηγέτες της G-7, εξέφρασε η Καγκελάριος 'Αγγελα Μέρκελ, αναφερόμενη στην συζήτηση που έγινε στην διάρκεια της Συνόδου Κορυφής της G-7 για την Ελλάδα.

«Στο πλαίσιο της συζήτησης για την κατασταση στην παγκόσμια οικονομία μιλήσαμε και για την Ελλάδα. Μετά από πολλά χρόνια βρισκόμαστε στο σημείο όπου όλες οι χώρες της G-7 θα έχουν οικονομική ανάπτυξη - αυτό είναι μια καλή είδηση. Εδώ τέθηκε και το θέμα "Ελλάδα".

Ο κ. Ολάντ και εγώ ενημερώσαμε για το τελευταίο τηλεφώνημά μας με τον κ. Τσίπρα και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε τις δικές της εκτιμήσεις.

Ήμασταν όλοι της άποψης ότι, έχουμε ακόμη μπροστά μας αρκετό δρόμο. Θέλουμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, αλλά δεν βρισκόμαστε ακόμη στο τέλος. Προϋποθέσεις από τη μία πλευρά και αλληλεγγύη από την άλλη, πάνε μαζί. Και αυτό, όπως το βλέπω, βρήκε σήμερα και την υποστήριξη των μη Ευρωπαίων εταίρων», δήλωσε η κυρία Μέρκελ σε συνέντευξή της στο πρώτο κανάλι της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Ετσι ειναι! Όλοι οι G-7 συμμεριζονται τις αποψεις της Ευρωπης! Και ο κοσμος εξω απο την συνοδο..το ιδιο! Γιατι δεν βγαινετε εξω,να περπατησετε αναμεσα τους,για να σας δωσουν τα συγχαριλικια και να σας σφιξουν το χερι;