Μαξίμου: Σε ολοκληρωτική σύγχυση η Νέα Δημοκρατία λόγω άγχους

Μαξίμου: Σε ολοκληρωτική σύγχυση η Νέα Δημοκρατία λόγω άγχους Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
0

«Προφανώς εξαιτίας του άγχους για το αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών, η ΝΔ έχει περιέλθει σε ολοκληρωτική σύγχυση: Από τη μια προειδοποιεί τον λαό για τα επώδυνα μέτρα που έρχονται, και από την άλλη ζητά αναβολή των εκλογών και κυβέρνηση 'εθνικής ενότητας' προκειμένου να συμμετάσχει στην εφαρμογή τους» σχολίασαν νωρίτερα κυβερνητικοί κύκλοι, εξαπολύοντας νέα επίθεση στη ΝΔ.

«Η τεκμηρίωση της ΝΔ παραλείπει φυσικά να αναφερθεί στο πόσο επώδυνα θα ήταν τα μέτρα με τα θηριώδη πλεονάσματα που η προηγούμενη κυβέρνηση είχε αποδεχτεί. Όπως παραλείπει να αναφερθεί και στην επικείμενη διαπραγμάτευση για την απομείωση του χρέους, το οποίο η προηγούμενη κυβέρνηση επέμενε μέχρι τέλους να χαρακτηρίζει βιώσιμο» αναφέρουν οι ίδιες κυβερνητικές πηγές, τονίζοντας ταυτόχρονα πως «σε κάθε περίπτωση ο πόνος της ΝΔ για 'τον αυξημένο φόρο πολυτελούς διαβίωσης για σκάφη πάνω από 5 μέτρα και για αυτοκίνητα πάνω από 2.500cc', είναι πραγματικά ενδεικτικός της ευαισθησίας της για τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα».

Φυσικά, η Νέα Δημοκρατία δεν έμεινε άπραγη μετά τις δηλώσεις και σε ανακοίνωσή της σχετικά με τα όσα διαρρέουν κυβερνητικοί κύκλοι, αναφέρει:

«Αντί ο κ. Τσίπρας να κρύβεται και να σχολιάζει με διαρροές, ας εμφανιστεί όπως ρητά επιτάσσει το Σύνταγμα, και υπεύθυνα ζητά ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών. Όσον αφορά στα περί κοινωνικής ευαισθησίας, την απάντηση δίνουν τα επώδυνα μέτρα που επιβάλλει το τερατώδες Μνημόνιο Τσίπρα – Καμμένου».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ