Ικανοποιημένος από τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση δήλωσε ο υπουργός οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιού σε δηλώσεις του μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά μετά τη συνάντηση που είχαν στο μουσείο της Ακρόπολης.
«Η επίσκεψή μου δίνει την ευκαιρία να καλωσορίσω τις προσπάθειες που γίνονται καθώς η Ελλάδα έχει έναν μακρύ δρόμο προς την ανάπτυξη» είπε ο κ. Λιού και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βλέπω ότι η κυβέρνησή σας αναλαμβάνει τις απαραίτητες δράσεις. Όταν αντιμετωπίσαμε κι εμείς την οικονομική κρίση χρειάστηκε να πάρουμε κι εμείς γενναίες αποφάσεις».
Τόνισε ακόμη ότι οι προκλήσεις συνεχίζονται και είναι απαραίτητη η συνέχιση των μεταρρυθμίσεων για την ανάπτυξη και πως στην κορυφή της ατζέντας βρίσκονται η ανάπτυξη και η δημιουργία θέσεων εργασίας.
Πολιτική /
Λιού: «Έχετε μακρύ δρόμο για την ανάπτυξη»

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Στους 15 οι νεκροί από τον εκτροχιασμό του ιστορικού τελεφερίκ Γκλόρια στη Λισαβόνα

«Ζωντανός νεκρός»: Το μισαναπηρικό σχόλιο του ΣΚΑΪ που προκάλεσε αντιδράσεις

Παράνομο streaming: «Έπεσε» το μεγαλύτερο δίκτυο πειρατικών μεταδόσεων στον κόσμο

Νέα στοιχεία για το κύκλωμα στην Κρήτη: Ποιος ήταν ο «Πατομπούκαλος», τι κατέγραψε ο «κοριός» της ΕΛΑΣ

Γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση απαγόρευσε από 1η Σεπτεμβρίου ορισμένα τζελ νυχιών

σχόλια