Κυρίτσης: Χωρίς βία θα γίνει η επιχείρηση στην Ειδομένη

Κυρίτσης: Χωρίς βία θα γίνει η επιχείρηση στην Ειδομένη Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
0

Τις πληροφορίες για επικείμενη αστυνομική επέμβαση στην Ειδομένη προκειμένου να απομακρυνθούν οι πρόσφυγες από την περιοχή, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου συντονιστικού οργάνου για το προσφυγικό, Γιώργος Κυρίτσης, ο οποίος τόνισε ότι η επιχείρηση θα έχει ολοκληρωθεί σε 8-10 ημέρες και δεν θα είναι «επιχείρηση-σκούπα».

 «Δεν μιλάμε για κάποια επιχείρηση σκούπα, μιλάμε για την ανάγκη να φύγει ο κόσμος από εκεί. Μέσα σε ένα διάστημα μίας εβδομάδας 8.000 άτομα θα μετακινηθούν από την Ειδομένη, τόνισε στο Star ο κ. Κυρίτσης.

«Αυτήν τη στιγμή στους στεγασμένους χώρους έχουμε τουλάχιστον 6.500 θέσεις. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρχει χώρος και για τους υπόλοιπους 1.500» πρόσθεσε ο κ. Κυρίτσης.

Σε ερώτηση για το πώς θα γίνει η επιχείρηση, αφού δεν θα γίνει με τη βία, ο εκπρόσωπος Τύπου για το προσφυγικό είπε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM