ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Κρεμλίνο: Την Παρασκευή η συνάντηση Τσίπρα - Πούτιν στη Ρωσία

Κρεμλίνο: Την Παρασκευή η συνάντηση Τσίπρα - Πούτιν στη Ρωσία Facebook Twitter
EPA/ALEXANDER ZEMLIANICHENKO / POOL
0

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν προγραμματίζει να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα και άλλους ξένους ηγέτες, στο πλαίσιο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ. Είπε συγκεκριμένα πως η συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή. 

«Με τον Αλ. Τσίπρα την Παρασκευή 19 Ιουνίου έχει προβλεφθεί συνάντηση εργασίας στο περιθώριο του Φόρουμ», δήλωσε ο Πεσκόφ, σύμφωνα με το ΑΠΕ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση. 

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ΙΤΑΡ-ΤΑΣΣ, είπε ότι ο Πούτιν θα έχει επίσης συναντήσεις εργασίας και με άλλους ξένους ηγέτες, που θα είναι παρόντες στο Φόρουμ, όπως ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Κίνας Βαν Γιαν, ο πρόεδρος της Κιργιζίας Αλμαζμπέκ Αταμπάγεφ, ο πρωθυπουργός της Μογγολίας Τσιμεντιγίν Σαϊχανμπιλέγκ. Ο Πούτιν θα συναντηθεί και με πρώην ηγετικούς παράγοντες της πολιτικής σκηνής της Ευρώπης, όπως οι πρώην πρωθυπουργοί της Γαλλίας Φρανσουά Φιγιόν και Ρομάνο Πρόντι και άλλοι.

Ο Πεσκόφ αρνήθηκε να αποκαλύψει το θέμα της κεντρικής ομιλίας του Πούτιν στο Φόρουμ κατά την εναρκτήρια συνεδρίαση των συμμετεχόντων στις 19 Ιουνίου.

0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM