Κουμουτσάκος για ένταση με Τουρκία: Είμαστε έτοιμοι για όλα τα πιθανά σενάρια

Κουμουτσάκος για ένταση με Τουρκία: Είμαστε έτοιμοι για όλα τα πιθανά σενάρια Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
1

Την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τις συνεχιζόμενες προκλήσεις από την πλευρά της Άγκυρας σχολίασε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη μεταναστευτική πολιτική, μιλώντας στον ΑΝΤ1, έστειλε μήνυμα αποφασιστικότητας, αναφέροντας πως η Ελλάδα είναι έτοιμη για όλα τα σενάρια.

«Είμαστε έτοιμοι για όλα τα πιθανά σενάρια. Τα σενάρια που εξετάζουμε είναι από το πιο αθώο μέχρι το πιο δύσκολο», σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος, συμπληρώνοντας πως αυτό οφείλει να κάνει κάθε σοβαρή κυβέρνηση.

Η ηγεσία της Τουρκίας, επεσήμανε, έχει αποφασίσει να εφαρμόσει πλήρως το δόγμα της «Γαλάζιας Πατρίδας». Στην προσπάθεια αυτή, όμως, έχει συσπειρώσει όλα τα γύρω κράτη της περιοχής, σχολίασε ο κ. Κουμουτσάκος.

Σχολιάζοντας την κλιμάκωση των προκλήσεων από την πλευρά της Τουρκίας, ο κ. Κουμουτσάκος εκτίμησε πως «ο Ερντογάν δοκιμάζει τις αντοχές μας». Απέναντι σε αυτήν την συμπεριφορά, εξήγησε πως η Ελλάδα υψώνει «τρία τείχη»: Εθνική ενότητα και ομοψυχία, διπλωματία, επιχειρησιακή ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Διαβεβαίωσε, τέλος, πως τα σύνορα μας είναι απολύτως ασφαλή και η Κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Εθνική ενότητα, και ασφαλή σύνορα... είναι σαφές πως ο κύριος Κουμουτσακος απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν έχουν βγει από το σπίτι ή έχουν διαβάσει ειδησεογραφία τα τελευταία 10 χρόνια...Σε άλλα νέα, έγινε πορεία στο κέντρο της Αθήνας για να τιμωρηθεί Έλληνας πολίτης για βλασφημία του Αλλάχ...