Κουμουτσάκος για ένταση με Τουρκία: Είμαστε έτοιμοι για όλα τα πιθανά σενάρια

Κουμουτσάκος για ένταση με Τουρκία: Είμαστε έτοιμοι για όλα τα πιθανά σενάρια Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
1

Την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τις συνεχιζόμενες προκλήσεις από την πλευρά της Άγκυρας σχολίασε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη μεταναστευτική πολιτική, μιλώντας στον ΑΝΤ1, έστειλε μήνυμα αποφασιστικότητας, αναφέροντας πως η Ελλάδα είναι έτοιμη για όλα τα σενάρια.

«Είμαστε έτοιμοι για όλα τα πιθανά σενάρια. Τα σενάρια που εξετάζουμε είναι από το πιο αθώο μέχρι το πιο δύσκολο», σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος, συμπληρώνοντας πως αυτό οφείλει να κάνει κάθε σοβαρή κυβέρνηση.

Η ηγεσία της Τουρκίας, επεσήμανε, έχει αποφασίσει να εφαρμόσει πλήρως το δόγμα της «Γαλάζιας Πατρίδας». Στην προσπάθεια αυτή, όμως, έχει συσπειρώσει όλα τα γύρω κράτη της περιοχής, σχολίασε ο κ. Κουμουτσάκος.

Σχολιάζοντας την κλιμάκωση των προκλήσεων από την πλευρά της Τουρκίας, ο κ. Κουμουτσάκος εκτίμησε πως «ο Ερντογάν δοκιμάζει τις αντοχές μας». Απέναντι σε αυτήν την συμπεριφορά, εξήγησε πως η Ελλάδα υψώνει «τρία τείχη»: Εθνική ενότητα και ομοψυχία, διπλωματία, επιχειρησιακή ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Διαβεβαίωσε, τέλος, πως τα σύνορα μας είναι απολύτως ασφαλή και η Κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Εθνική ενότητα, και ασφαλή σύνορα... είναι σαφές πως ο κύριος Κουμουτσακος απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν έχουν βγει από το σπίτι ή έχουν διαβάσει ειδησεογραφία τα τελευταία 10 χρόνια...Σε άλλα νέα, έγινε πορεία στο κέντρο της Αθήνας για να τιμωρηθεί Έλληνας πολίτης για βλασφημία του Αλλάχ...

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ