Κουβέλης: Είμαι συγκινημένος, θα διεκδικήσω μία πολύ καλή συνεργασία με τον Καμμένο

Κουβέλης: Είμαι συγκινημένος, θα διεκδικήσω μία πολύ καλή συνεργασία με τον Καμμένο Facebook Twitter
EUROKINISSI
10

O Φώτης Κουβέλης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στον απόηχο των αντιδράσεων στην πολιτική σκηνή για την συμμετοχή του στο νέο κυβερνητικό σχήμα δεν παρέλειψε να εκφράσει τόσο τη συγκίνησή του όσο και την διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσει την καλή συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο.

Συγκεκριμένα, ο νέος αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας εξέφρασε τη συγκίνησή του υπογραμμίζοντας: «Γνωρίζω καλά ότι όλοι σε αυτό το υπουργείο προτάσσουν το εθνικό και δημόσιο συμφέρον και ακολουθούν όλα τα άλλα. Παρακολουθώ την εξέλιξη της λειτουργίας του υπουργείου και των Ενόπλων Δυνάμεων και είναι σημαντικό το έργο που έχει επιτευχθεί και επιτελείται σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες με κυρίαρχη την οικονομική αντιξοότητα της πατρίδας μας. Σε αυτό το υπουργείο όλοι συναρθρώσατε τη δράση και τη λειτουργία με αυτό που καταγράφει στην ελληνική κοινωνία».

Ο κ. Κουβέλης απευθυνόμενος στον κ. Βίτσα τον διαβεβαίωσε ότι θα να είναι άξιος συνεχιστής του: «Θα είμαι συνεχιστής ενός άξιου έργου που έχει επιτελεστεί από τον κ. Βίτσα και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τη συνεργασία που έχετε επιτύχει διεκδικώ να επιτύχω και εγώ».

 

Κουβέλης: Είμαι συγκινημένος, θα διεκδικήσω μία πολύ καλή συνεργασία με τον Καμμένο Facebook Twitter
EUROKINISSI

«Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασίας μας θα είναι άριστη. Η δικής σας βαθειά γνώση και των εθνικών θεμάτων και η εμπειρία σας στην πολιτική είναι εχέγγυο της καλής συνεργασίας μας» δήλωσε καλωσορίζοντας τον νέο αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο υπουργός, Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής στον κ. Κουβέλη από την απερχόμενο αναπληρωτή υπουργό, Δημήτρη Βίτσα.

Ο κ. Καμμένος, στην τοποθέτησή του, εξήρε το έργο του κ. Βίτσα και αναφερόμενος στη μεταναστευτική κρίση και τη συνεργασία με τις Ένοπλες Δυνάμεις, αφού του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο ρόλο του, τόνισε: «Αντιμετωπίσαμε με μαζί με τον υπουργό τη δύσκολη μεταναστευτική κρίση. Μέσα σε πέντε μέρες, με τη βοήθεια των Ενόπλων Δυνάμεων ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις των συμμάχων μας. Καλοδεχτήκαμε πρόσφυγες που είχαν ανάγκη προστασίας, δημιουργήσαμε εγκαταστάσεις στα νησιά και την ηπειρωτική Ελλάδα και ανταποκριθήκαμε στο δύσκολο αυτό πρόβλημα».

 

Κουβέλης: Είμαι συγκινημένος, θα διεκδικήσω μία πολύ καλή συνεργασία με τον Καμμένο Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Απευθυνόμενος στον κ. Κουβέλη, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι «τον ενάμιση χρόνο που απομένουν μέχρι τις εκλογές θα ολοκληρώσουμε το έργο μας» και πρόσθεσε ότι «αυτό το έτος είναι το έτος των Ενόπλων δυνάμεων». Ο υπουργός επισήμανε ότι η κυβέρνηση έχει καλύψει ένα μεγάλο μέρος από την οικονομική επίθεση που δέχτηκαν οι Ένοπλες Δυνάμεις και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στον χρόνο που απομένει μέχρι τις εκλογές θα καλυφθεί και άλλο.

Κουβέλης: Είμαι συγκινημένος, θα διεκδικήσω μία πολύ καλή συνεργασία με τον Καμμένο Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τέλος, διαβεβαίωσε τον κ. Κουβέλη ότι σε αυτό το υπουργείο δεν υπάρχουν διαφορετικά στρατόπεδα. «Όλοι εργάζονται για το καλό της πατρίδας έχοντας σαν οδηγό το εθνικό συμφέρον, με αλληλεγγύη, επαγγελματισμό και αίσθημα ευθύνης».

Πολιτική
10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
Εμείς να δεις συγκίνηση !Δεν κρατιόμαστε, που - επιτέλους ! - συμπλήρωσες περήφανα κ. Κουβέλη το ρόστερ των μεταλλαγμένων αριστερών.Που πέφτουν "στα τέσσερα" - αν σας θυμίζει κάτι - για λίγη εξουσία.
Στα δελτία ειδήσεων παρουσιάζεται το εξής αστείο στιγμιότυπο, που έχει τον συμβολισμό του :Αφού οι Καμμένος-Κουβέλης χαιρέτισαν τον επικεφαλής στρατιωτικό, άρχισαν να βαδίζουν στο κόκκινο χαλί "επιθεωρώντας" το άγημα.Όταν τελείωσε το χαλί, ο Κουβέλης - χωρίς συνεννόηση - κατευθύνεται λοξά αριστερά.Επεμβαίνει τότε ο Καμμένος και τον στρέφει ορθή γωνία δεξιά και συνεχίζουν.Μην ξεχνιέσαι Φώτη, δεξιά πάμε...
Μετά από τόσα χρόνια γλείψιμο και ικεσίες, ο Τσίπρας αποφάσισε να ξεφτιλίσει τελείως τον Κουβέλη κάνοντάς τον υφιστάμενο του Πάνου του Καμμένου. Βέβαια αν δεν έχεις τσίπα, δεν σε νοιάζει τίποτα.
Αχ, βρε παιδιά, δεν μπορώ... Τι εφιάλτης είναι αυτός - Κουβέλης και Καμμένος μαζί σε αγαστή συνεργασία; Λιγοθυμιά μου'ρχεται, αναγούλα, πανικός... δεν νιώθω καλά σας λέω, βοήθεια!Ρε συ, κόρη του Κουβέλη! Πού το'βαλες το ξύδι που έλεγες;