Κοτζιάς: Δεν κλείνω το στόμα μου – Δεν ήξερα ότι ο Καμμένος είναι το «εμείς»

Κοτζιάς: Δεν κλείνω το στόμα μου – Δεν ήξερα ότι ο Καμμένος είναι το «εμείς» Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
1

Αιχμηρός εμφανίστηκε ο Νίκος Κοτζιάς, από την Κρήτη, απαντώντας σε όσους τον επικρίνoυν για την παραίτηση του.  

«Λένε κάποιοι ότι έβαλα το «εγώ» πάνω από το «εμείς». Δεν ήξερα ότι ο Καμμένος είναι το «εμείς», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Εξωτερικών. 

Ο επικεφαλής του «Πράττω», προανήγγειλε πως η κίνησή του θα απαιτήσει, όπως υπάρχει υπηρεσιακή επιτροπή για το ΥΠΕΞ για τον έλεγχο των μυστικών κονδυλίων, από την ίδια επιτροπή να περνάνε και τα άλλα υπουργεία.

«Εμείς στείλαμε 93 υποθέσεις στη Δικαιοσύνη. Κάποιοι πήγαν φυλακή. Όταν κάποιοι πουλάνε βίζες στην Κωνσταντινούπολη είναι εγκληματίες», πρόσθεσε.

Για την Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Κοτζιάς εκτίμησε ότι θα περάσει από το ελληνικό κοινοβούλιο, ακόμα και με πλειοψηφία που θα προκύψει από την παρούσα βουλή: «Ο πρωθυπουργός δεν το πιστεύει γιατί έχει άλλη σχέση με τον εταίρο του, εγώ δεν έχω».

«Η Δημοκρατία υπονομεύεται όταν δεν παλεύεις ενάντια στην διαφθορά. Υπονομεύεται όταν ανοίγεις το στόμα σου για να πουλήσεις ομορφιά και εξυπνάδα. Ο πατριωτισμός όμως απαιτεί υπευθυνότητα και σοβαρότητα και χρειάζεται ένα κίνημα ενάντια στο εκφυλισμό και σε όσους απειλούν και εκβιάζουν. Εκμαυλίζεται ο δημόσιος βίος με fake news. Το δικό μου στόμα και το στόμα του Πράττω δεν κλείνει. Οι απειλές ζωής, οι σφαίρες και οι σακούλες με αίματα δεν είναι Δημοκρατία. Προσωπικά ούτε εκβιάζω ούτε εκβιάζομαι. Θέλουμε ένα πολιτικό σύστημα ενάντια στην διαφθορά και τους εκβιαστές. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήταν κυβέρνηση σωτηρίας, τώρα όμως ήρθε η ώρα για άλλες συμμαχίες».

Αναφορικά με την 9σέλιδη επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, ανέφερε πως δεν θα έλεγε δημόσια ότι την έχει στείλει, αλλά το έκανε μετά τα σχόλια του Πάνου Σκουρλέτη και του Δημήτρη Τζανακόπουλου για «ακατανόητη η παραίτηση».

«Δεν παραιτήθηκα επειδή ερωτεύτηκα ξαφνικά. Είναι μια επιστολή που θέλει να βοηθήσει την κυβερνητική πολιτική»

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια