"Κόπηκε" ο Καρανίκας από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

"Κόπηκε" ο Καρανίκας από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
1

Σαφές μήνυμα προς την ηγεσία του κόμματος θεωρείται η απόφαση της  κομματικής οργάνωσης του Παγκρατίου να μην εκλέξει τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού Νίκο Καρανίκα ως αντιπρόσωπο για το συνέδριο του κόμματος, που θα ξεκινήσει αύριο Πέμπτη στο γήπεδο του ταεκβοντό.

Εκτός από τον Καρανίκα δεν εκλέχθηκαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Χρήστος Μαντάς και Κώστας Δουζίνας ενώ οριακά εκλέχθηκαν οι Θοδωρής Δρίτσας, Παναγιώτης Κουρουμπλής και Δημήτρης Βίτσας.

Ο Νίκος Καρανίκας θα βρίσκεται πάντως στο συνέδριο, όχι ως αντιπρόσωπος αλλά ως μέλος της απερχόμενης Κεντρικής Επιτροπής.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM