Κομισιόν: Η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει κάποια κίνηση

Κομισιόν: Η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει κάποια κίνηση Facebook Twitter
5

Κατά την αυριανή συνεδρίαση του EuroWorking Group αναμένεται να γίνει μία αποτίμηση της κατάστασης με τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις, ενώ οι συζητήσεις μεταξύ Ελλάδας και δανειστών θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Αλεξάντερ Βιντερστάιν, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Τόνισε ακόμα πως «η Ελλάδα είναι αυτή που θα πρέπει να κάνει κάποια κίνηση».

Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, σε ό,τι αφορά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα, η εκπρόσωπος Αννίκα Μπράιντχαρντ ανέφερε ότι η Επιτροπή δεν σχολιάζει εικασίες σχετικά με το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές σε αποφάσεις που έχουν ληφθεί για το θέμα των ρωσικών εισαγωγών από την ΕΕ. Παράλληλα, υπενθύμισε ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες έλαβαν ομόφωνα σχετική απόφαση στις 19 Μαρτίου από την οποία, όπως τόνισε, καμία κυβέρνηση κράτους μέλους δεν έχει δηλώσει ότι παρεκκλίνει.

Ειδικά για το θέμα του ρωσικού εμπάργκο στις εξαγωγές φρούτων και γενικά αγροτικών προϊόντων από την ΕΕ, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Ντανιέλ Ροζάριο, υποστήριξε ότι η Επιτροπή αναμένει την ίση μεταχείριση όλων των κρατών μελών και πως οι χώρες μέλη της ΕΕ θα πρέπει να εκφράζονται με ενιαία φωνή έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ