Κατσέλη: Δεν θα συμμετέχει σε κανένα ψηφοδέλτιο

Κατσέλη: Δεν θα συμμετέχει σε κανένα ψηφοδέλτιο Facebook Twitter
0

Η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη, σε τηλεοπτική της συνέντευξη στη ΝΕΤ, ανακοίνωσε την απόφασή της να μη συμμετάσχει σε κανένα ψηφοδέλτιο στις επικείμενες εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Προσωπικά δεν πρόκειται να συμμετέχω σε κανένα ψηφοδέλτιο για τις επόμενες εκλογές, γιατί θέλω ως πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας να βγω να πω στον κόσμο τι κρύβεται πίσω από αυτές τις εκλογές, ποιο είναι το διακύβευμα αυτών των εκλογών και γιατί ο κόσμος πρέπει να μην φοβηθεί και να στηρίξει ακηδεμόνευτες δυνάμεις».

Οταν ρωτηθηκε πού τοποθετείται το κόμμα της εν όψει των εκλογών, η κ. Κατσέλη ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η επιλογή στις 17 Ιουνίου είναι μεταξύ δύο πόλων: «Από τη μια μεριά οι καθεστωτικές νεοφιλελεύθερες δυνάμεις του κυβερνητισμού, δηλαδή ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και όσοι συσπειρώνονται γύρω τους και από την άλλη οι ασύντακτες κοινωνικές δυνάμεις που είτε αποχωρούν από το ΠΑΣΟΚ, είτε είναι, ήδη, ενταγμένες κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ, ή σε άλλα προοδευτικά κόμματα, δηλαδή τη ΔΗΜΑΡ, τους Οικολόγους Πράσινους κλπ».

Σημείωσε επίσης ότι «διερευνούμε τη δυνατότητα για εκλογική συνεργασία με τα κόμματα που θέλουν να συνεργαστούν, προεξάρχοντος του ΣΥΡΙΖΑ, στη βάση σύγκλισης πάνω σε συγκεκριμένες προγραμματικές θέσεις, διατηρώντας την αυτονομία του πολιτικού λόγου της Κοινωνικής Συμφωνίας, αλλά και την οργανωτική της αυτοτέλεια».

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM