Καθηγητής στην ΕΡΤ: To ΓΕΕΘΑ είχε επισημάνει σε έκθεση του τον κίνδυνο πραξικοπήματος στην Τουρκία

Καθηγητής στην ΕΡΤ: To ΓΕΕΘΑ είχε επισημάνει σε έκθεση του τον κίνδυνο πραξικοπήματος στην Τουρκία Facebook Twitter
0

Το ΓΕΕΘΑ είχε επισημάνει σε έκθεση του τον κίνδυνο πραξικοπήματος στην Τουρκία. Στο ενδεχόμενο αυτό αναφέρεται η έκθεση σε δύο σημεία και σε ένα απόρρητο σημείο, σύμφωνα με τον καθηγητή Διεθνών Σχέσεων του ΑΠΘ, Ηλία Κουσκουβέλη, ο οποίος επισημαίνει πάντως ότι δεν πρόκειται για πρόβλεψη αλλά για ένα από τα ενδεχόμενα που καταγράφονταν. Η έκθεση αυτή συντάχθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΓΕΕΘΑ με Πανεπιστήμια.

Ο καθηγητής του ΑΠΘ, αναφέρθηκε σε σημεία της έκθεσης  που τόνιζαν τη δυσαρέσκεια που υπήρχε ανάμεσα στους ανώτερους και τους κατώτερους στρατιωτικούς. Σύμφωνα με τον κ. Κουσκουβέλη η ερευνητική του ομάδα στηρίχτηκε  και σε δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει. Σημείωσε δε ότι  η συγκεκριμένη έκθεση, ήταν αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

«Η κυβέρνηση φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη μεγάλη νίκη του Πάνου Ρούτσι, για να απαγορέψει στους γονείς των θυμάτων να γράφουν τα ονόματα των παιδιών τους, που με εγκληματικό τρόπο σκοτώθηκαν»
LIFO NEWSROOM