Κασιδιάρης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ να μετονομαστεί σε ΠΑΣΟΚ»

Κασιδιάρης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ να μετονομαστεί σε ΠΑΣΟΚ» Facebook Twitter
2

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των λαθρομεταναστών εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή σήμερα, με τον εκπρόσωπό της Ηλία Κασιδιάρη να λέει στη Βουλή ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μετονομαστεί σε «ΠΑΣΟΚ», δηλαδή, σε Πακιστανικό Σοσιαλιστικό Κόμμα» ενώ ζήτησε να απαγορευθούν οι συγκεντρώσεις των αλλοδαπών.

Δεν παρέλειψε να επιτεθεί και κατά του Άδωνι Γεωργιάδη της ΝΔ, επειδή ο τελευταίος είχε  καταγγείλει την συμμετοχή βουλευτή της Χρυσής Αυγής στις συμπλοκές του τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής με τα ΜΑΤ στην Κόρινθο.



Επιπλέον, ο κ. Κασιδιάρης προειδοποίησε ότι η Χρυσή Αυγή του θα συνεχίσει αυτού του είδους τις «δραστηριότητες» αγνοώντας ουσιαστικά το νόμο.

«Θα πω στους βουλευτές της ΝΔ, περαστικά τους. Τέτοιες δραστηριότητες θα επαναληφθούν στο μέλλον. Και όχι από δέκα άτομα. Αλλά από εκατοντάδες και από το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός μας»

Ο Κασιδιάρης ζήτησε την απαγόρευση των δημοσίων συναθροίσεων αλλοδαπών στην Ελλάδα.
Τέλος, απευθυνόμενος προς τον κ. Δένδια ζήτησε να επιτραπεί στην Χρυσή Αυγή «να συνθλίψει τους «εγκληματίες και τους τρομοκράτες με τα καλάσνικοφ».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

2 σχόλια
Ναι,αλλά όχι μισές δουλείες φίλε Joseph..αν είναι έτσι να γυρίσετε και εσείς στο πρώτο σας σήμα(http://tinyurl.com/cm7kk4k) (http://tinyurl.com/brtnylp) και να μετονομαστείτε σε Ε.Κ.Ε.(ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ),ως ιδεολογικοί απόγονοι του αντίστοιχου κόμματος που έδρασε στην κατοχή. Αν είναι να πέσουν οι μάσκες ας πέσουν για άλλους λοιπόν! Άντε γιατί κάνανε οι μύγες κ...λο και χesane το κόσμο όλο.