Καμμένος: Αν θέλουν να πνίξουν την Ελλάδα θα ψάξουμε άλλες πηγές

Καμμένος: Αν θέλουν να πνίξουν την Ελλάδα θα ψάξουμε άλλες πηγές Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
4

Αν οι δανειστές θέλουν να πνίξουν την Ελλάδα, τότε η κυβέρνηση δεν έχει άλλη επιλογή από το να ψάξει άλλες πηγές χρηματοδότησης, δήλωσε πριν από λίγο ο Πάνος Καμμένος ο οποίος μίλησε στο συνέδριο του Economist.

 «Αν λοιπόν αποφασίσουν οι δανειστές ότι θέλουν να πνίξουν την Ελλάδα για να ρίξουν μία κυβέρνηση η οποία δεν τους ιδιαίτερα αρεστή από την πλευρά της Γερμανίας, η Ελλάδα δεν έχει άλλο τρόπο από το να επιδιώξει άλλες πηγές χρηματοδότησης», είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κάνοντας παράλληλα λόγο για προχωρημένες συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας με την κινεζική Cosco.

Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για επέκταση «και με εμπλοκή του σιδηροδρομικού δικτύου», ενώ είπε ακόμη  ότι θα προτείνει τη δημιουργία νέας αεροπορικής νατοϊκής βάσης στο Αιγαίο.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κασσελάκης: 30 μήνες φυλακή και 50.000 ποινή με αναστολή για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Πολιτική / Κασσελάκης: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Η εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική με το σκεπτικό ότι δεν ανέμενε το Σεπτέμβριο του 2023 να εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δε γνώριζε την απαγόρευση να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό ως πολιτικός αρχηγός
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Το χρονικό της αναζήτησης λύσης για το οικονομικό πρόβλημα, απο το 2010: Τράπεζα της Ανατολής. Επενδύσεις απο Εμιράτα. 500 δις απο τον Αρτέμη Σωρρα. Δάνειο απο Ρώσους. Δάνειο απο Κινέζους. Να γίνουμε Αργεντινή! Πρόταση για κούρεμα που η Μέρκελ δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να απορρίψει! Συμμαχία του Νότου. ΠΟΔΕΜΟΣ. Μαρίν Λεπεν. Σύσφιξη δεσμών με Βενεζουέλα. Ξανά δάνειο απο Ρωσία. Ξανά δάνειο απο Κίνα. Δάνειο απο Ιράν (μάλλον ως πολεμική αποζημίωση για την εισβολή του Ξέρξη)! 5 δις απο αγωγό. Τράπεζα BRICS. Ε ρε σανό!
«Αν λοιπόν αποφασίσουν οι δανειστές ότι θέλουν να πνίξουν την Ελλάδα για να ρίξουν μία κυβέρνηση η οποία δεν τους ιδιαίτερα αρεστή από την πλευρά της Γερμανίας, η Ελλάδα δεν έχει άλλο τρόπο από το να επιδιώξει άλλες πηγές χρηματοδότησης» Το αυτονόητο σε όλο τον κόσμο, δηλαδή να χρηματοδοτούμε ΜΟΝΟΙ μας τα έξοδα του κράτους τα οποία φυσικά πρέπει να είναι ανάλογα με την οικονομία μας, δεν παίζει σαν σενάριο φαντάζομαι. Ήμαστε μάγκες και κάποιος θα βρεθεί να μας πληρώνει, αυτό λέει ο κος Καμμένος...