Καμμένος: Kάθε πρόκληση της Τουρκίας θα έχει απάντηση

Καμμένος: Kάθε πρόκληση της Τουρκίας θα έχει απάντηση Facebook Twitter
1

Στη Σύμη για τις εκδηλώσεις της επετείου απελευθέρωσης της 8ης Μαΐου 1945, βρέθηκε σήμερα ο Υπ. Εθν. Άμυνας Πάνος Καμμένος.

 

Τον υπουργό Εθνικής 'Αμυνας συνόδευαν στην επίσκεψή του στο νησί ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης.

 

Ο κύριος Καμμένος φρόντισε κατά την ομιλία του να στείλει μια ακόμη προειδοποίηση στην Τουρκία και ανέφερε: «Στον τόπο αυτό δεν πιάνει κατακτητής και αυτό πρέπει να το καταλάβουν και όσοι προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να πλήξουν την εθνική κυριαρχία ή την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος»

«Τιμούμε αυτούς που αγωνίστηκαν για την ελευθερία και θυμόμαστε ότι αυτός εδώ ο τόπος, είναι ένας τόπος που δεν αντέχει κατακτητές, είτε αυτοί οι κατακτητές έρχονται με πολεμικά μέσα, είτε έρχονται με οικονομικά μέσα», τόνισε ενώ παράλληλα κάλεσε εκ νέου την Τουρκία να σταματήσει τις προκλήσεις προς όφελος της ειρήνης, επαναλαμβάνοντας ότι «κάθε πρόκληση θα απαντάται».

 

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις διασφαλίζουν την ειρήνη και αυτό που επιθυμεί και η κυβέρνηση είναι να διασφαλίσουμε το διάλογο και την ειρήνη, χωρίς βέβαια να παραχωρούμε ούτε σπιθαμή από τα δικαιώματά μας και την εθνική μας κυριαρχία», κατέληξε ο κος Καμμένος.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά: Το Κάιρο αμφισβητεί ιδιοκτησία – Κρίσιμη συνάντηση Γεραπετρίτη

Πολιτική / Μονή Σινά: Στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης - Η ελληνική στάση και οι διπλωματικές παγίδες

Στο Κάιρο κρίνεται το μέλλον της Ι.Μ. Αγίας Αικατερίνης του Σινά - Η Ελλάδα επιδιώκει σεβασμό των συμφωνιών με την Αίγυπτο για τη διατήρηση της ιδιοκτησίας και της θρησκευτικής φυσιογνωμίας της Μονής
LIFO NEWSROOM
Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή

Πολιτική / Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή

Μετά τα επεισόδια στο ΣΕΦ και την αναβολή του 3ου τελικού Παναθηναϊκού–Ολυμπιακού, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού προειδοποιεί για άμεση διακοπή του πρωταθλήματος σε περίπτωση επανάληψης βίας
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια