Kαμμένος: Παραμένουμε στην κυβέρνηση

Kαμμένος: Παραμένουμε στην κυβέρνηση Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
5

Την παραμονή των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση ανακοίνωσε νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ. Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για πραξικόπημα την καρδιά της Ευρώπης, ενώ είπε ότι ο Πρωθυπουργός εκβιάστηκε σε κείμενο εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχε αποφασιστεί από το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών. «Το πραξικόπημα συνεχίζεται, επιθυμούν διακαώς να πέσει η κυβέρνηση και να αντικατασταθεί από κυβέρνηση που δεν έχει εκλέξει ο ελληνικός λαός», τόνισε.

«Δεν θα το επιτρέψουμε, βλέπουμε εγκάθετους συγκεκριμένών συμφερόντων που βάζουν εμπόδια για τη χρηματοδότηση γέφυρα», σημείωσε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

«Δεσμευόμαστε να ψηφίζουμε ό,τι αποφασίσαμε στο συμβούλιο», είπε ακόμη και τόνισε ότι «θα προχωρήσουμε μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και με τον ελληνικό λαό».

«Αυτοί που θέλουν κυβέρνηση ειδικού σκοπού είναι αυτοί που θέλουν κυβέρνηση ημετέρων», επισήμανε ακόμη μιλώντας για σχέδια της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Ο κ. Καμμένος αφού αναφέρθηκε στην προσπάθεια για καταπολέμηση της διαφθοράς είπε επίσης ότι στην επόμενη ώρα θα καταθέσει στην ΕΣΗΕΑ τα ονόματα των δημοσιογράφων που πήραν εκατομμύρια από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, υποστηρίζει πως υπήρχε ένα σύστημα έμμεσης χρηματοδότησης δημοσιογράφων, προκειμένου να στρέφονται εναντίον συγκεκριμένων πολιτικών.

Οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό εδώ

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Σχέδιο 5ετούς «ανάταξης» με νέο Ταμείο Σύγκλισης, εισφορά στα πολύ υψηλά εισοδήματα και στροφή παραγωγικού μοντέλου - Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στο Economist: The Fifth Thessaloniki Metropolitan Summit
LIFO NEWSROOM