Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ στήριξαν και εμπιστεύτηκαν τον Αλέξη Τσίπρα - Ξεκινουν καλύτερες μέρες για τον ελληνικό λαό

Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ στήριξαν και εμπιστεύτηκαν τον Αλέξη Τσίπρα - Ξεκινουν καλύτερες μέρες για τον ελληνικό λαό Facebook Twitter
Aris Oikonomou / SOOC
1

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας αμέσως μετά την επερχόμενη συμφωνία τις 24ης Μαΐου εμφανίστηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος, ο οποίος έκανε λόγο για «καλύτερες μέρες».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, με εντολή του ελληνικού λαού, από την πρώτη στιγμή στηρίξαμε και εμπιστευτήκαμε τον Αλέξη Τσίπρα και συμμετείχαμε σε αυτή την Κυβέρνηση εθνικής συμφιλίωσης. Υποστήκαμε και εμείς, όπως και όλη η Κυβέρνηση, το μεγαλύτερο πόλεμο που έχουν υποστεί ποτέ κοινοβουλευτικό κόμμα και κυβέρνηση.

Επιμείναμε στις θέσεις μας, διαπραγματευτήκαμε και πετύχαμε την έξοδο της Ελλάδος από την εποχή των μνημονίων και των δανειστών. Δικαιωθήκαμε για τη στήριξη της πολιτικής που δίνει μια νέα ώθηση στην Ελλάδα.

Ξεκινούν καλύτερες μέρες για τον ελληνικό λαό. Μετά τη συμφωνία της 24ης Μαΐου ξεκινούν η ανάπτυξη, οι επενδύσεις, η μείωση της ανεργίας. Ήρθε η ώρα πλέον να καταλάβουν όλοι εκείνοι οι μηχανισμοί που έστησε η παρανομία και η διαπλοκή ότι για αυτούς η μεταπολίτευση τελείωσε.

Ο ελληνικός λαός απαλλαγμένος από το χθες, προχωρά στο αύριο, με την εμπιστοσύνη των εταίρων μας, για καλύτερες μέρες.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που στήριξε την Κυβέρνηση σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο και να υποσχεθώ ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα παραμείνουμε το αναγκαίο καλό».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια