Καμμένος: Αν δεν υπογράφαμε το μνημόνιο θα είχαμε εμφύλιο

Καμμένος: Αν δεν υπογράφαμε το μνημόνιο θα είχαμε εμφύλιο Facebook Twitter
Φωτογραφία: SOOC
5

Η μη υπογραφή της συμφωνίας θα σήμαινε την οικονομική καταστροφή της χώρας με συνέπεια να εκτινασσόταν η ανεργία ενώ οι άνεργοι θα έπαιρναν τα όπλα με αποτέλεσμα να είχαμε εμφύλιο πόλεμο και παράδοση της εθνικής κυριαρχίας, υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος σήμερα στη διακαναλική συνέντευξη του.

Για τη διαφθορά τόνισε ότι αν οι ΑΝΕΛ είναι στην κυβέρνηση "θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα όσοι έκλεψαν δημόσιο χρήμα και θα δεσμεύσουμε τις περιουσίες τους», προσθέτοντας ότι θα ελεγχθούν «όλα τα θαλασσοδάνεια». Ακόμη σημείωσε ότι αν οι ΑΝΕΛ συμμετέχουν και πάλι σε κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ θα διεκδικήσουν, πλέον, ρόλο καθώς έχουν αποφασίσει την συμμετοχή τους στην ομάδα διαπραγμάτευσης, αλλά και ενεργό ρόλο στο οικονομικό επιτελείο.

Παρότι ο αυξημένος ΦΠΑ στα νησιά προβλέπεται στη νέα συμφωνία και πρόκειται να εφαρμοστεί τον Οκτώβριο ο αρχηγός των ΑΝΕΛ επανέλαβε ότι κάτι τέτοιο θα είναι casus belli, ενώ για την επιβολή ΦΠΑ στην Μύκονο και την Σαντορίνη ως «πλούσια νησιά» είπε ότι σε αυτό συνέβαλε και η εικόνα που δημιουργήθηκε από «όργια με κοκαίνη και πάρτι με ‘βίζιτες και βίζιτους'», προσθέτοντας «τώρα που θα ανοίξουν οι δικογραφίες και του Noor 1 θα δούμε πολλά».

Επίσης απέκλεισε κάθε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ αν παραμένουν σε αυτό ο Βενιζέλος και ο Λαλιώτης.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM