Και επίσημα ο Σγουρίδης στη θέση του Δημήτρη Καμμένου

Και επίσημα ο Σγουρίδης στη θέση του Δημήτρη Καμμένου Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
1

Τις φήμες για την υπουργοποίησή του, στη θέση του Δημήτρη Καμμένου επιβεβαίωσε σήμερα ο κ. Σγουρίδης.

 

«Αποδέχθηκα την πρόταση να αναλάβω υφυπουργός Μεταφορών μετά την παραίτηση του Δ.Καμμένου. Με λυπεί προσωπικά. Ο Δ.Καμμένος είναι γνωστός οικονομολόγος, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πολιτική», σχολίασε στο ραδιόφωνο του ALPHA.

 

«Οι ΑΝΕΛ ήταν άδικο να βρίσκονται στο μπαίνω-δεν μπαίνω στη Βουλή με το δημοσκοπικό μπούλινγκ. Ο κ.Νικολόπουλος είναι εξαιρετικός κοινοβουλευτικός άνδρας, μπορεί να προσφέρει από άλλη θέση» τόνισε ο κ Σγουρίδης, προσθέτοντας ότι «ο Σγουρίδης μέσα στα αμπέλια μπορεί να γράφει ό,τι θέλει. Ως πολιτικός όμως, πρέπει να προσέχει».

Ο Δημήτρης Καμμένος αποπέμφθηκε από την κυβέρνηση την Τετάρτη μετά τον σάλο που προκλήθηκε για τα ρατσιστικά κι ομοφοβικά σχόλιά του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια