Ηλιόπουλος: Είμαστε χαρούμενοι για την ήττα της ακροδεξιάς

Ηλιόπουλος: Είμαστε χαρούμενοι για την ήττα της ακροδεξιάς Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
1

Ο Νάσος Ηλιόπουλος σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα για τον Δήμο Αθηναίων, σύμφωνα με το οποίο περνά στον δεύτερο γύρο με τον Κώστα Μπακογιάννη.

«Σήμερα είναι μια ωραία μέρα για την Αθήνα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ήττα της ακροδεξιάς», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νάσος Ηλιόπουλος, τονίζοντας πως θα παλέψει στον δεύτερο γύρο «για μια πόλη χωρίς φασίστες». Ο Νάσος Ηλιόπουλος στάθηκε στο γεγονός ότι είναι πολύ σημαντικό ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης έχασε ποσοστά, εκφράζοντας την ικανοποίησή του «πρώτα απ' όλα για τα ποσοστά των νεοναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την μεγάλη πτώση στα ποσοστά των νεοναζί στο δήμο της Αθήνας. Ξέρουμε ότι έχουμε ακόμα πολύ δουλειά να κάνουμε και αυτόν τον δρόμο θα τον συνεχίσουμε για να κερδίσουμε μια πόλη αντιφασιστική, ανοιχτή, χωρίς την άκρα δεξιά. Είμαστε, επίσης, πολλοί χαρούμενοι γιατί η "Ανοιχτή Πόλη" έχει για δεύτερη φορά τη δυνατότητα να κάνει την ανατροπή στο δεύτερο γύρο και αυτή τη βδομάδα θα παλέψουμε για να καταφέρουμε αυτό που δεν μπορέσαμε να κάνουμε το 2014», ανέφερε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Επίσης, έθιξε το ζήτημα της συμμετοχής, λέγοντας ότι κανένας δεν μπορεί να είναι χαρούμενος με τη μικρή προσέλευση των ψηφοφόρων. «Νομίζω ότι όλοι πρέπει να προβληματιστούμε για τα ποσοστά συμμετοχής. Ένας υποψήφιος δεν μπορεί να είναι χαρούμενος με 46% ποσοστό συμμετοχής στην Αθήνα και έχουμε αυτή την εβδομάδα για να αλλάξουμε αυτή τη συμμετοχή, για να έχουμε μια πόλη αλληλεγγύης, μια πόλη δημοκρατίας, μια πόλη αντιφασιστική μια πόλη στην οποία θα ζωντανέψουμε τις γειτονιές», συμπλήρωσε.

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια